Vorbe de fumoar – 13.04.2021 – Ionut Matei se face notar

Scris de: L.J.

13.04.2021 17:33
Vizualizari: 5282

* Un important eveniment va avea loc miercuri, 14 aprilie 2021, fiind asteptat de toti marii jucatori de pe o piata aflata in plina expansiune. Pana atunci insa, o lume intreaga asista la evolutii cu adevarat spectaculoase. Click aici pentru a afla mai multe detalii.


* Dupa socul referitor la trecerea in rezerva a judecatorului ICCJ Ionut Matei, seful “Completului negru” de la Inalta Curte, printre colegii sai magistrati au inceput sa circule informatii in legatura cu ce va face acesta in viitor. Exista deja un scenariu extrem de raspandit. Si anume acela ca Ionut Matei se va face notar. Bine, in paralel se fac si glume cum ca Matei va intra in avocatura, de unde sa apere drepturile si libertatile oamenilor si sa lupte impotriva abuzurilor comise impotriva acestora. Asta chiar ca ar fi o aroganta. Sa nu excludem insa nici varianta ca Ionut Matei sa nu mai faca nimic, urmand pur si simplu sa se bucure de trecerea in rezerva si sa isi cheltuiasca miile de euro pe care le va primi luna de luna drept rasplata pentru munca prestata in numele Justitiei si dreptatii.


* Un om de-al lui Kovesi schimba alt om de-al lui Kovesi. Asta se intampla in DNA-ul condus de Crin Nicu Bologa, cel care de curand a lansat niste critici, timide e drept, la adresa Laurei Kovesi. Sectia pentru procurori a CSM a dispus marti, 13 aprilie 2021, delegarea procurorului Paul Silviu Dumitriu la conducerea Sectiei a II-a din DNA, de combatere a infractiunilor asimiltate infractiunilor de coruptie. Cine este Paul Silviu Dumitriu? Fost adjunct al acestei Sectii si unul dintre procurorii preferati ai Laurei Kovesi, pe care aceasta il baga in filmele de propaganda (foto). Paul Silviu Dumitriu ii va lua locul la sefia Sectiei a II-a DNA unui alt procuror preferat al Laurei Kovesi. Este vorba despre Ana Dana, cea care a fost numita in functia de procuror delegat in cadrul Parchetului European, urmand sa lucreze din nou in subordinea Laurei Kovesi.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# VIKY date 14 April 2021 09:34 +10

Parca MM curca Curcan, pardon, Turcan, dat o lege prin care nu se poate cumula pensia cu salarul. Cum ramane, sau este valabila legea doar pentru turma tacuta, surda si muta la toate cretinismele unui guWern cretin?.

# VFLORIPADI date 14 April 2021 13:54 +4

BATULA-R DUMNEZEU SA-L BATA SI TOATA PENSIA SA O IMPARTA LA SARACI SI LA FAMILIILE CELOR CARE I-A NENOROCIT. CHIAR CREDETI CA NU SE VA FACE DREPTATE.?iL VOR AJUNGE BLESTEMELE OAMENILOR, CA LA LEGE NU MAI ESTE NICIO SPERANTA.BLESTEMATI SA FIE TOTI IMPARTITORII DE DREPTATE CARE SI-AU BATUT JOC DE VIETILE MULTOR OAMENI.ASA SA LE AJUTE BUNUL DUMNEZEU.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii