Vorbe de fumoar – 13.05.2020 – Bobita cuceritorul

Scris de: L.J.

13.05.2020 17:27
Vizualizari: 4258

* Una dintre cele mai cunoscute procurorare DNA, partenera de dosare cu fostul consilier al lui Kovesi Marius Bulancea, luat de aceasta la Parchetul European, a fost promovata de Sectia pentru procurori a CSM. Incepand de vineri, 15 mai 2020, aceasta va fi sefa Sectiei a II-a din DNA. Click aici ca sa aflati cine este norocoasa procuroare.


* Preocupata cu isteria coronavirusului, lumea nu s-a prea mai uitat la sedintele Consiliului Superior al Magistraturii, aflat sub conducerea inexpresivei judecatoare Nicoleta Tint. Totusi, ar trebui ca acest obicei sa fie reluat, mai ales ca subiectul Covid-19 incepe incet, incet sa se fasaie. Totusi, inclusiv in aceasta perioada in care membrii CSM nu au fost aproape deloc bagati in seama, in Consiliu au avut loc momente savuroase. Un asemenea episod s-a petrecut chiar ieri, marti, 12 mai 2020, in sedinta Sectiei pentru judecatori a CSM, cand am aflat ca judecatorul Bogdan Mateescu (foto), zis Bobita, mai trebuie sa lucreze un pic la aura de “cuceritor”, caci nu toata lumea pica in mrejele sale. I-a spus-o verde in fata judecatoarea Gabriela Baltag, care nu s-a lasat impresionata de modul frumos in care Bogdan Mateescu a vorbit in cadrul discutiilor despre aberantele masuri impuse de CSM de teama coronavirusului (click aici pentru a citi). “L-am ascultat pe domnul judecator si ma gandeam ca daca nu as sti sau nu ne-am cunoaste mai bine, as putea sa fiu chiar cucerita de discursul lui, dar nu se va intampla acest lucru in niciun caz”, l-a linistit Gabriela Baltag pe Mateescu. Vai, vai, vai... Deci Bobita mai are de lucrat. Insa noi suntem convinsi ca pana si Bobita are fanele si fanii sai, si ca reuseste sa fie cuceritor, in pofida faptului ca anii au lasat amprente si in cazul sau, asa cum se intampla cu toti oamenii.

 

* Sa fie danezii prostii Europei, iar Romania motul intelepciunii de pe continent? Autoritatea din Danemarca responsabila cu sanatatea publica „nu recomanda persoanelor sanatoase care se deplaseaza in public sa poarte masti pentru fata”, din simplul motiv ca „nu este sigur ca purtarea lor are un efect asupra raspandirii infectiei, dar si pentru ca trebuie sa ne asiguram ca acestea nu vor lipsi acolo unde sunt cele mai importante, in sectorul medical si al ingrijirilor”, scrie Libertatea.ro. In schimb, in Romania ce vedem? Guvernul se napusteste sa ne puna botnite in orice inseamna spatiu public inchis, iar Parlamentul repede se face sluj, necatadicsind sa elimine aceasta obligatie din proiectul de lege. Poate macar acum, la votul final, le va veni mintea la cap alesilor.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 14 May 2020 17:45 +1

La bobiță se pot aplica două savuroase proverbe românești: 1 = părul deștept părăsește omul prost; și 2 = gura bate kurul. Din păcate pentru el timpul demonstrează că, în toate acțiunile sale, nu face decât să confirme aceste proverbe. Slabe speranțe de a se mai deștepta. La el se mai poate spune și că este ”defect din naștere” fiind infestat cu parentală jurisprudență stalinistă.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii