Vorbe de fumoar – 13.05.2022 – Sistemul a ucis-o pe mama fratilor Alexandru si Radu Mazare

Scris de: L.J.

13.05.2022 16:50
Vizualizari: 3910

* S-a aflat ce a stat in spatele prabusirii criptovalutelor, dar si decizia de criza luata pentru salvarea pietei. Click aici pentru mai multe detalii!


* Lumea Infrastructurii si-a facut debutul in televiziune, cu un interviu oferit de catre ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, jurnalistilor Razvan Savaliuc si Dana Chera. Ce a spus Grindeanu in acel interviu si ce post TV a difuzat materialul aflati dand click aici.* Doliu in familia Mazare. Mama lui Radu si Alexandru Mazare, Gabriela Mazare (foto), a murit de inima rea. Din informatiile noastre, mama fratilor Mazare a suferit un infarct dupa ce si-a vazut si cel de-al doilea fiu aruncat la inchisoare, neimpacandu-se cu ideea ca dintre cei trei copii doi sa fie inchisi de Sistem. Socul a fost cu atat mai mare, cu cat nimeni nu se astepta la condamnarea lui Alexandru Mazare, in conditiile in care Inalta Curte trebuia sa trimita dosarul la rejudecare, pe motiv ca acesta a fost judecat la fond de un complet nelegal (click aici pentru a citi).


 

Gabriela Mazare a fost o femeie de exceptionala, de mare bunatate, iar reporterii Lumea Justitiei au tinut legatura in permanent cu aceasta. In ultimii ani, Gabriela Mazare se retrasese in casuta sa de pe malul apei, cu o mare durere in suflet legate de nedreptatile suferite de familia ei.

Lumea Justitiei transmite condoleante familiei Mazare. Dumnezeu s-o odihneasca!


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# un mizantrop date 13 May 2022 17:18 +122

Romania, o ¨chestie¨ in forma de tzara, in care justitia se face portavocea mahalalei, dupa ce discrediteaza ghinionistii aflati la mana ei, in presa, arunca cu anii de inchisoare conform imaginilor deformate chiar de ea...locul unde niste oameni fac puscarie grea pentru fapte neprobate, unde pentru victimele aflate de buna voie la locul unui sinistru se dau ani grei de puscarie si milioane despagubiri, de la stat (adica de la noi), iar pentru victimele aflate in grija statului (spitale, puscarii, aziluri, orfelinate) nu raspunde si nu cerceteaza nimeni, locul in care poti sa faci zece ani de puscarie pentru (presupusa si neprobata) mita, dar sa ¨executi¨ zile de lucru la biblioteca pentru tentativa de crima cu invalidizarea victimei, locul in care pedofilii scapa de pedepse si victimele sunt puse la stalpul infamiei chiar de jude... Da, se moare de inima rea si justitia noastra are multe victime pe constiinta (!) pentru ca sentimentul de injustitie doare rau! Dumnezeu s-o odihneasca!

# Gica contra sistemului date 13 May 2022 19:29 -7

Despre morți numai de bine, spuneau romanii, insa cat a fost fi-su primar n-a văzut cât a furat, terorizat și și-a bătut joc de Constanța? Iată ca și Justitia constata caracterul mafiot al clanului Mazare, condus cu mana de fier de răposata, cum spunea fi-su. Eu am fost alungat în cele din urma cu acte false din spațiul de locuit deținut cu chirie, pe timpul cât la putere era fiul infractor al răposatei. La fel ca mine au fost aruncați în strada, în zona peninsulara a orașului, o mulțime de chiriași iar casele ajungeau în final la clanul Mazare. Mama lor oare nu știa de hotie? Și primăria avea plătit avocat pentru fiecare imobil în parte, care se făcea ca apara patrimoniul RADPP. Spune unul de fapte nedovedite? Atât a fost în stare justiția dar jaful a fost monstruos. D-zeu sa o ierte, noi însă nu putem uita raul făcute clan. P. S. Aveți decenta sa NU ma cenzurati?

# Gica contra sistemului date 13 May 2022 21:55 +4

Felicitări LUJU pentru jurnalismul corect. As mai avea o observație relativa la conținutul articolului. Se spune ca frații Mazare au fost băgați în pușcărie de Sistem, întrebarea este atunci când Radu Mazare a ajuns primarul Constanței, făcea sau nu făcea parte din Sistem? ca din spuma Marii Negre nu a apărut, ținând cont de trecutul comunist și probabil securist al părinților lui. Relația lui cu Sistemul s-a rupt atunci când a vrut sa pună mana și pe terenurile din Portul Constanța, concesionate aproape gratis de maharii vechii securități. Cu alte cuvinte a vrut sa le ia banii sau sa discute pe picior de egalitate cu tacticii Sistemului. Și aia l-au călcat pe cap și a mai scapat astfel Constanța de un clan de infractori, la care-l adăugăm și pe Nicușor Constantinescu. Baiul e ca le-au luat locul alți hoți.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii