Vorbe de fumoar – 13.06.2021 – Cristi Ban s-a prins de smecherie

Scris de: L.J.

13.06.2021 17:06
Vizualizari: 7067

* Va punem la dispozitie o serie de informatii extrem de uitile despre cum sa va protejati investitiile. Vorbim despre o investitii care sunt din ce in ce mai cautate, nu doar la noi, si care pota aduce castiguri frumoase. Click aici pentru a afla mai multe.

 

* La Curtea de Apel Bucuresti se judeca luni, 14 iunie 2021, cererea de stramutare formulata de fostul presedinte PSD Liviu Dragnea privind dosarul de liberare conditionata aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti. Este vorba despre dosarul in care deja s-au pronuntat judecatorii Claudiu Corobana si Ciprian Purice, care au respins eliberarea lui Dragnea, judecandu-l pe acesta desi se aflau in stare de incompatibilitate, atat timp cat facusera memorii si sesizari impotriva ex-liderului social-democrat. Chiar si asa, cererea de stramutare merge inainte. Ea se va judeca la Curtea de Apel Bucuresti, iar daca va fi admisa atunci hotararea judecatorilor TMB Claudiu Corobana si Ciprian Purice va fi anulata, urmand sa se rejudece cererea lui Dragnea de liberare conditionata la o alta instanta. Cat priveste admiterea stramutarii, aceasta ar trebui sa se faca in opinia noastra de pe scaun, avand in vedere ca Dragnea doar de judecatori impartiali nu a avut parte, fiind tinut dupa gratii de magistrati care in trecut ii faceau plangeri pe la CSM.

 

* Procurorul Cristian Mihai Ban din CSM miroase o noua smecherie. Sa vedeti faza. In ultima sedinta a Plenului, Ban s-a infoiat la Mateescu si i-a cerut explicatii in legatura cu cererea Sectiei pentru procurori a CSM de revocare a sefului Inspectiei Judiciare Lucian Netejoru. Mai exact, Ban vrea sa stie de ce nu a fost inca discutata, desi au trecut aproape trei luni de la depunerea ei. Nu a primit niciun raspuns concret, Mateescu instiintandu-l doar ca se va discuta intai in comisii, apoi poate la sectie, poate la plen etc si bla bla. Acum, noi nu credem ca Netejoru ar trebui sa plece din functie pentru ca asa vor procurorii din CSM, care nu sunt in masura sa dea cuiva lectii, cu atat mai putin Ban. Are Netejoru altele pentru care poate nu ar trebui sa mai conduca Inspectia. Totusi, ne intrebam daca nu cumva procurorul Cristian Mihai Ban suspecteaza ca de fapt nu se doreste discutarea cererii de revocare. Ca de fapt se incearca tergiversarea ei pana cand se va ajunge cat mai aproape de iesirea la pensie a lui Lucian Netejoru. Moment care cica nu ar fi deloc departe. Si se incearca tergiversarea cererii nu pentru ca revocarea lui Netejoru ar trece de CSM, ci pentru ca asa se evita un nou scandal si noi dezvaluiri despre activitatea Inspectiei. Plus ca, cine stie, poate lui Netejoru i s-a promis protectie pana la pensie pentru serviciile aduse intereselor Justitiei, de genul musamalizarii scandalului “Slugarete-Mateescu”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii