Vorbe de fumoar – 13.07.2020 – Luluta s-a bucurat degeaba

Scris de: L.J.

13.07.2020 17:02
Vizualizari: 5738

* Situatia unui procuror care a dat clasare pentru mai multi ofiteri SRI este discutata de colegii acestuia din Consiliul Superior al Magistraturii. Cine este si despre ce anume este vorba, aflati de aici.


* Ne-au promis premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante numai lapte si miere, dar si multe milioane de euro de la Comisia Europeana. Bani cu care, au spus ei, vor relansa economia. De fapt, totul este o mare teapa. Click aici ca sa aflati mai multe detalii.


* Va dati seama ce fericita trebuie sa fi fost inculpata Laura Kovesi cand a auzit ca rivala ei de-o viata Alina Bica, pe care a reusit sa o incatuseze si sa o dea jos din functie, a fost arestata in Italia si ca va fi adusa in tara? Probabil o fi deschis Luluta si sampania de atata bucurie. Problema este ca s-ar putea sa se fi bucurat prea repede, la fel ca toti cei care sperau sa o vada zilele astea pe Alina Bica la Penitenciarul Targsor. Oameni normali la cap si nu adulatori de catuse, judecatorii italieni au decis eliberarea Alinei Bica din spatele gratiilor si plasarea ei in arest la domiciliu. Acolo va sta pana cand se va termina procesul de extradare. Ba mai mult, sunt toate sansele ca Alina Bica sa scape si de arestul la domiciliu, caci italienii sunt mult mai permisivi decat noi in cazul infractiunilor comise fara violenta si cu pedepse de pana in 5 ani. Ca sa nu mai spunem ca se aude ca Alina Bica si-ar fi angajat unul dintre cei mai redutabili avocati din Italia. Ghinion...* Apropo de Alina Bica. Anuntul privind retinerea acesteia in Italia a fost facut de seful Politiei Romane, inspectorul sef Liviu Vasilescu. Nu asta e problema, intrucat era poate normal ca un inalt oficial al Politiei sa anunte evenimentul. Problema este ca nu intelegem de ce inspectorul sef Liviu Vasilescu a iesit sa sustina declaratia de presa flancat de un mascat. Caci, dupa cum puteti vedea in poza alaturata, in stanga lui Liviu Vasilescu zarim un lucrator de politie cu casca pe cap, cagula pe fata si tot tacamul. Si totul in conditiile in care de fata nu erau decat ziaristi. Sa te tavalesti de ras, nu altceva.Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 14 July 2020 18:58 +8

Inspectorul șef Liviu Vasilescu a ieșit gardat de un mascat fiindu-i frică să nu îi pice masca și să ne arate adevăratul său chip de pupincurist fruntaș gata oricând să execute... ordinele. Mai ales cele venite de la ciolaniSS pe filiera SRI.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii