Vorbe de fumoar – 13.07.2021 – La CSM s-a pus covor rosu ca sa calce faraonul

Scris de: L.J.

13.07.2021 19:48
Vizualizari: 4425

* Procurorii CSM s-au pozitionat chiar impotriva Consiliului Superior al Magistraturii din care fac parte. Si totul de dragul DNA si al DIICOT. In plus, CSM da dovada de secretomanie. Cat de revoltatoare este situatia va puteti face singuri o parere dand click aici.


* Pe langa deranjul planetar al pandemiei, China mai provoaca o furtuna pe plan mondial. Cand s-ar putea sa inceapa si mai ales cat de grava se anunta aflati cu un click aici.


* Ia priviti ce orator zace in ministrul Transporturilor! Catalin Drula a facut un anunt legat de ministerul pe care il conduce. Dar nu anuntul in sine ne-a atras atentia, ci vorbele in care Drula l-a imbracat. Daca ministrul Catalin Drula este sau nu stranepotul lui Cicero si Demostene puteti judeca dumneavoastra insiva dupa ce faceti click aici.


* Ne-ar fi placut sa va aratam o poza, dar n-am apucat, fiindca abia ce am vazut minunatia azi-dimineata, din mersul masinii. Consiliul Superior al Magistraturii s-a pricopsit cu un nou pavaj, care imita un covor rosu: de la strada pana la intrare. Inca nu stim daca presedintele CSM Bogdan Mateescu sau altcineva a avut initiativa acestei amenajari, dar oricum: va dati seama ce smecher se va simti Bobita pasind pe covorul rosu, ca la Oscaruri? Oricum: pacat ca Mateescu nu poate fi sef CSM mai mult de un an. Asa, la anul alt judecator CSM va pasi tantos ca faraonul pe covorul rosu. Sau te pomenesti ca va urma o faraoanca? Oricum: ne mai facem drum pe Calea Plevnei si tragem o poza, ca sa vedeti si dumneavoastra ultima fita de la CSM.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii