Vorbe de fumoar – 13.08.2020 – Ionut Matei, probably the best judge in the world...

Scris de: L.J.

13.08.2020 18:12
Vizualizari: 4935

* Politica nu e pentru oricine. Trebuie totusi sa stii niste lucruri, sa fi citit cate ceva, sa te fi plimbat putin, macar prin locurile in care vrei sa devi primar. Treburile nu stau insa asa peste tot, caci unii nu stiu nici macar pe unde calca. Daca vreti sa va distrati cu unul din candidatii PNL-USR, dati clik aici.
* Mare dreptate a avut Floriana Jucan de la Qmagazine, care a anuntat ca judecatorul suprem Ionut Matei il va elibera pe procurorul Portocala. Joi, 13 august 2020, dupa o amanare de pronuntare de doua zile, judecatorul Ionut Matei a decis: Mircea Negulescu trebuie sa fie liber. Asta il transforma pe Ionut Matei, cel mai bun judecator... pentru Portocala. Ca pentru altii a fost si este un dezastru. Pana la noi solutii pronuntate de acest judecator, nu uitati: "Ionut Matei, probably the best judge in the world... For Mircea Negulescu".


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# EricA date 13 August 2020 19:37 +16

victimele lui Portocala, sutele, ii multumesc din suflet domnului judecator Ionut Matei pentru aceasta MARE nedreptate Se confirma ca Negulescu inca apasa pe butoane la ICCJ, asa cum se lauda, cand paradea

# DODI date 13 August 2020 19:56 +7

Pupincuristul matei, procurorul făcut peste noapte direct judecător la ICCJ de bețivul național hăhăilă, nu uită nici în vis fesele pe care le-a sărutat și ordinele primite pe bilețele galbene de la SRI. Așa că singura surpriză pentru sentința în cazul portocală este doar lentoarea cu care a citit pupincuristul matei ordinul de la SRI de eliberare din arest a celui care, ținându-și limba după dinți și nedivulgând implicațiile slujirii în nenorocirea oamenilor, și-a făcut datoria față de sistem și trebuia trimis acasă pentru ”refacere”.

# Corb la corb date 13 August 2020 20:21 -1

Asta cel mai bun jude si Luluta cea mai cea procurareasa

# Goargăș date 13 August 2020 20:24 +21

Ce se mai poate spune? O șulfă, un om de nimic. Dacă la un caz atât de clar, atât de mizerabil, atât de absurd din punct de vedere al unei umanități normale, se dă o asemenea soluție, înseamnă că judecătorul care se crede Dumnezeu (dar, vai , merge la closet ca toți muritorii) se aseamăna cu animalul bolnav mintal/mental, care, în nimicnicia lui maladivă, a distrus destine umane, a făcut toate nenorocirile care i-au trecut prin capul ăla lombrozian, fără a da nimănui socoteală, la adăpostul clădit de matahala necalificată și revanșardă, pusă într-un scaun atât de mare de matelotul cheaun. Așa ceva...greu de înțeles. Înseamnă că România a ajuns la un exitus iminent. P.S. Să nu uităm că toate se plătesc pe lumea asta. Îmi aduc aminte de o scenă din filmul ,,Cel mai iubit dintre pământeni", cu Mariana Mihuț (soție neglijată și oropsită) și Mitică Popescu (soț torționar și securist) referitoare la o pedeapsă imanentă. Noi dorim doar îndreptarea păcătoșilor !

# basicuta date 14 August 2020 00:34 +1

când vă spusei că mafia e-n robe, nu mă credeati! na confirmare, porto care a bifat un sfert din infractiunile din cod e acasa, iar aia din clan despre care se spune că făceau un grup pt vreo infractiune de ex. fabricare de dosar penal, doar una, stau cu anii in arest ...avem in sfârsit confirmarea de ....clan al magistratilor!

# un mizantrop date 14 August 2020 01:03 +2

Eu zic sa scrijeleasca-n piatra deasupra usii de intrare in ICCJ vorbele "geniului" Cocos adresate lui Mircea Badea: "Daca nici noi, oamenii de onoare nu suntem uniti..." Poate asta e si caracterizarea societatii romanesti, la ceas de Apocalipsa (totusi...) ca oamenii de caracter sunt tot mai dezbinati, dar, oamenii "de onoare" strang randurile...

# Covid20 date 14 August 2020 10:53 +1

DODI, Matei este judecător din 1995, de când a terminat facultatea. Nu mai abera!

# Cetateanul date 14 August 2020 13:35 +1

Cand sorata e procuroare nu asa ca e de inteles slabiciunea pentru paraditori? Si poza aia merita o nota: al de sta cu spatele la pozar e horica integritate mica iar al de vorbeste cu preainterceptatul e mitica, nu de la liga, ci din dumbrava minunata... da da fix ala de dadea pe telegram indicatiile. PS Sfat ptr (loo)useri: nu luati de bune elucubratiile cu criptarea si secretosenia lu tele, signale si whtup ca va râde #baietii sau rade, dupe caz.

# Lorenzo de Medici date 16 August 2020 01:00 +3

#Covid20, dacă nu ești în stare să citești printre rânduri, nu te mai baga nene in discuție, rămâi tăcut și, vorba aia, filozof. O fi omul judecător cu numele din 1900 toamna, dar e procuror sadea trup și suflet. Și nu din ăla cu profesia la el, ci din ăla securistoid criminal, gen Negulescu, pe care tocmai îl scapa de arest. Așa că i-ați idolii și plimba ursu, ca ocupi spațiul degeaba pe aici. 'Rati ai dreaku de securiști pârliți !

# Goargăș date 16 August 2020 12:42 +1

Aferim, Lorenzo!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii