Vorbe de fumoar – 13.09.2021 – Santaj la varful Justitiei

Scris de: L.J.

13.09.2021 19:02
Vizualizari: 5772

* Guvernul Citu nu rateaza prea multe ocazii ca sa faca Romania de rusine in strainatate. Cine a admonestat de data aceasta regimul PNL-USR-PLUS si mai ales cat de grav este acest mesaj aflati cu un click aici.


* Cei care trag de TAROM ca de guma de mestecat, doar-doar i-or canta mai repede prohodul, ar face bine sa caste ochii la exemplul unei tari europene cu care Romania are relatii foarte bune. Acolo, la fel ca la noi, operatorul aerian de stat trage sa moara, insa guvernul a gasit o solutie desteapta. Care este aceasta vedeti dand click aici.


* Pare greu de crezut, dar asta se intampla: functii importante din sistemul judiciar sunt ocupate prin santaj. Se stia despre acest lucru si se vorbea pe la colturi, dar iata ca acum totul este confirmat chiar de catre un magistrat. Stati pe aproape, caci va vom spune zilele urmatoare despre cine si despre ce functie este vorba.


* Valul pensionarilor in magistratura s-a domolit vizibil, desi in urma cu cateva luni nimic nu anunta asta. Spre exemplu, de vreo doua sedinte Sectia pentru procurori a CSM nu a mai avut de analizat nicio cerere de eliberare din functie prin pensionare. Iata insa ca nu mai sunt plecari masive nici din randul judecatorilor. Dovada este ca la viitoarea sedinta a Sectiei pentru judecatori a CSM sunt programate doar patru pensionari:


-judecatoarea Catalina Hermina Roman, de la Tribunalul Braila;

-judecatoarea Luminita-Speranta Tartau, de la Tribunalul Bucuresti;

-judecatorul Iulian Tartau, de la Tribunalul Bucuresti;

-judecatorul Adi Gabriel Stancioiu, vicepresedintele Judecatoriei Drobeta Turnu Severin.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 14 September 2021 03:39 0

www.csm1909.ro › ViewFile 6 feb. 2020 · Joghiu Aurelia, Roman Cătălina Hermina,

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii