Vorbe de fumoar – 13.10.2020 – Manciu, spaima femeilor (Foto)

Scris de: L.J.

13.10.2020 19:48
Vizualizari: 6656

* Razboiul dintre China si SUA a atins un nou nivel. De data aceasta, statul chinez a avut grija sa atraga populatia de partea lui, oferindu-i un cadou de 10 milioane de yuani (echivalentul a circa 1,5 milioane de dolari). Mai multe puteti citi dand click aici.


* Ia priviti ce fotografie circula pe Internet in ultimele 24 de ore! Da, ati ghicit: este nimeni altul decat Andi Manciu, talibanul-sef al Grupului de Comunicare Strategica, entitatea care baga-n sperieti populatia in fiecare zi, umfland numarul cazurilor de covidati. Au inceput femeile sa lesine in jurul dumneavoastra? Nu-i nimic – soptiti-le la ureche: „Pazea, ca vine Arafat!” si se trezesc imediat.

 * Il tineti minte pe procurorul Gheorghe Emil Mota? Lumea Justitiei l-a laudat pentru faptul ca a redeschis ancheta care a condus la achitarea lui Marcel Tundrea, dupa ce acesta statuse nevinovat 12 ani in inchisoare. Tot Luju.ro l-a criticat pe Mota mai tarziu, cand l-a trimis in judecata pe un tanar de 20 de ani pentru o crima pe care acesta nu a comis-o, baiatul stand in arest 9 luni si fiind achitat definitiv. In fine: marti, 13 octombrie 2020, Sectia pentru procurori din CSM l-a capatuit pe Gheorghe Mota cu o functie de conducere in DNA, in subordinea lui Calin Nistor, cel care acum conduce Sectia I a parchetului. Sa fie oare o rasplata pentru dosarul Unifarm in care auzim ca Gheorghe Mota a lucrat?


Iata minuta CSM:


Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat numirea in functia de procuror sef al Serviciului de combatere a coruptiei din cadrul Sectiei de combatere a coruptiei a Directiei Nationale Anticoruptie a domnului MOTA GHEORGHE EMIL, pe o perioada de 3 ani, incepand cu data de 14.10.2020”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 13 October 2020 20:19 +6

După exemplul dat de hitlerică prin promovarea ”meritocratei” coliva stanciu la CCR și cățeii mai mici imită gesturile șefului. Lucru de care nu s-a dezbărat nici SRI care, prin interpuși, își promovează acoperiții care s-au achitat conștiincios și cu celeritate de ordinele primite.

# DODI date 13 October 2020 20:40 +4

Despre manciu: ăsta-i omul, n-ai ce-i face; altul mai prost mă-sa nu face!

# Moromete date 14 October 2020 09:35 +1

Scuze , flacaul asta e cumva bulache ?

# VIKY date 14 October 2020 10:56 +4

Arata ca un personaj din filmele horror, dar trist, joaca rolul de personaj sinistru in viata reala, nu in film. Rolul lui cred ca depaseste filmele de groaza.

# tac pac date 14 October 2020 22:51 +1

In poza aia cu ochelari, langa Orban, Manciu arata tzuguiat ca un extraterestru gasit in Area51. Iar in asta de tinerete... inteleg ca isi arata glezna?!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii