Vorbe de fumoar – 13.11.2019 – Minciuna prezidentiala: Nu a fost in vacante! A fost in city break-uri

Scris de: L.J.

13.11.2019 19:17
Vizualizari: 4380

* Sa vedeti tupeu pe unii judecatori-activisti, care in 2017 dadeau buluc sa semneze memorii impotriva noilor legi ale justitiei! Acum, patru dintre ei s-au inscris la concursul pentru functii de conducere, dar si-au luat-o-n freza intr-un mare fel pentru ca n-au fost in stare sa citeasca Legea 303/2004. A cincea onorata instanta hashtagista si-a furat-o si ea, dar din alt motiv: n-a catadicsit sa-si trimita proiectul de management in timp util catre CSM. Unul dintre juzii #rezistenti chiar a fost sanctionat disciplinar definitiv pentru manifestari care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale, ori prestigiului justitiei. Dati click aici ca sa aflati despre cine este vorba.

 


* "Am fost plecat in cinci ani in trei vacante. Presedintele nu are dreptul la concediu pentru ca munca pe care o fac eu nu o poate face nimeni. Din pacate, in ultimii doi ani nu am mai avut vacante deloc pentru ca am stat sa pazesc Romania de pesedisti" – a zis Iohannis infoiat de la pupitrul montat de PNL la sediul de campanie (ca sa poata sa aiba si presedintele conferinta lui de presa in campanie, ce mama naibii) atunci cand a fost intrebat in cate vacante a fost. Singura conferinta din ultimii ani! Atat de speciala ca a ajuns sa fie prezentata ca "extraordinara"! Dar... hai, zau! Chiar asa? Nu a fost in vacante? Cine il crede oare pe acest presedinte care mai vrea un mandat ca nu a mancat o captanana de usturoi si ca nu ii miroase gura? Ca noi nu! Cum sa il credem pe Iohannis cand se lamenteaza ca nu a fost in vacante, cand noi toti stim ca s-a tot plimbat in tot mandatul, mai mult ca orice alt presedinte. Uitati doar ca nu s-a prezentat la Consiliul European si nici la reuniunea PPE (in care se stabileau candidatii pentru sefia Comisiei Europene) pentru ca era ocupat sa se plimbe cu doamna Carmen prin Napoli si Pompeii (foto) ca sa vada si cuplul prezidential un sit arheologic? Zau? Asta clar nu e vacanta! E un fel de city break, e drept...

Dar ce sa zicem de "vizita privata" din februarie 2018 din Germania si Spania? "Vizita privata" de 8 zile din Germania si Spania nu a fost vacanta? Sau a fost tot city break? Chiar Administratia Prezidentiala preciza pentru Mediafax pe cand Iohannis se plimba cu doamna Carmen prin orase europene ca senior prezident se afla in vizite private: "Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, se afla in perioada 3-10 februarie a.c. intr-o vizita privata in Republica Federala Germania si Regatul Spaniei".

In fine, la cum vedem ca defineste vacantele, ne este clar ca pentru Iohannis o vacanta in adevaratul sens al cuvantului trebuie sa depaseasca doua saptamani. Altfel, sunt doar iesiri la iarna verde. Si alte minciuni prezidentiale...

 


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# livia date 14 November 2019 07:15 -9

De la jurnalisti te astepti sa foloseasca o limba romana impecabila. Dar din pacate nu este asa. Imprumuta expresii de la cei fara carte. Cum altfel se explica : onorata instanta hastagista si-a furat-o ...Este vorba despre si-a furat-o. Cum poate cineva sa-si fure ceva? Adica furi tu ceva de la tine? Sau : si-a luat bataie. Exista echivalente literare pentru aceste expresii neacademice.

# Goji man date 14 November 2019 14:15 0

băi, vacanța e ca la Jules Verne, de la doi ani în sus

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii