Vorbe de fumoar – 14.01.2021 – Margareta ii tine scaunul cald lui “Bobita”

Scris de: L.J.

14.01.2021 16:34
Vizualizari: 3003

* E o chestiune de cateva luni pana cand sacalii vor da din nou tarcoala Romaniei. Se ocupa de asta chiar cei care ar trebui sa protejeze interesele nationale. Nu va spunem mai multe, ci va lasam sa cititi aici.


* Na ca s-a rupt de tot lantul de iubire dintre Bogdan “Bobita Matilet” Mateescu, zis “judecatorul Savarina”, si cei doi vechi tovarasi de lupta din CSM, Andrea Chis si Mihai Balan. Mateescu si-a inceput de cateva zile mandatul si asa cum am vazut deja a trecut la schimbari. Ba a azvarlit-o pe Daniela Stancioi din functia de purtator de cuvant, ba a promovat-o pe eterna detasata Andreea Simona Uzlau. Acum aflam ca Mateescu si-a numit loctiitorul pentru perioadele in care va lipsi de la serviciu. Lumea s-ar fi asteptat ca “Bobita” sa desemneze drept rezerva sa pe unul dintre Andrea Chis si Mihai Balan, dar nu a fost asa. Aleasa lui Mateescu este chiar fosta sefa a Cotetului Superior al Magistraturii, judecatoarea Margareta Nicoleta Tint. Totusi, nu ar trebui sa surprinda decizia lui Mateescu. Asta intrucat de ceva vreme “Bobita Matilet” e foarte apropiat de Lia Savonea si Simona Marcu, iar despre Margareta Tint se stie ca le face umbra celor doua. Ca sa nu mai spunem ca Savonea, Marcu si Tint l-au facut jupan pe Mateescu peste CSM, desigur cu sprijinul Corinei Corbu, cea despre care deja lumea se amuza ca sufera de “Sindromul Stockholm”.


* Joi, 14 ianuarie 2021, a avut loc prima sedinta a Sectiei pentru judecatori a CSM si a Plenului CSM. Evident, respectand legea si toate masurile impuse in pandemie, membrii CSM si-au pus cuminti mastile la gura. Asa am putut observa si noi ca Mateescu a avut cea mai smechera masca (foto). De aia cu filtru, cum poarta Arafat. Seful e sef, acest lucru trebuie sa se vada, iar "Bobita" trebuie sa fie protejat cu materiale cat mai bune, ca nu cumva sa ramana cotetul fara cocos. Caci nu credem ca "Bobita" al nostru este de fapt un fricos in fata Covidului si cauta cele mai avansate forme de protectie, intrucat el e inalt ca un viking si are si voce grava.

 


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# un mizantrop date 15 January 2021 04:52 +4

In total acord cu noua ideologie, bazata pe lozinca "un om, o masca, un vaccin", care a inlocuit perimata si dovedit inadecvata "un om, un vot"...acum, chiar sunteti obraznici...tot vorbim de acoperitii din justitie...si desi legea ne obliga pe toti sa ne mascam, numai unii raman cu adevarat acoperiti si cinste lor, isi recunosc in parte specificitatea...eu, i-as obliga si pe judecatori si pe procurorii cu sponsorizari secrete (si nu ma refer numai la masoni) sa poarte cagula, sau, aia mai daniletzi, masti de la carnavalul venetian, din vremea ciumei (la fel si doctorii politruci, ideologi ai covidului)...macar martorii sa se distreze cand intra intr-un tribunal...ca tot a interzis epigonul Leanei, din deal, orice distractie

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii