Vorbe de fumoar – 14.03.2021 – DJ Stelica, pe faras. Mateescu muta Cotetul in Parlament ca sa nu mai faca membrii videochat in grup

Scris de: L.J.

14.03.2021 12:15
Vizualizari: 3440

* Se castiga destul de bine la metrou. Si nu ne referim neaparat la mecanicii de tren, care au o responsabilitate uriasa, ci la o alta categorie de angajati. Click aici pentru a citi.

 

* Romania continua sa ignore unul dintre domeniile care pentru Uniunea Europeana reprezinta o prioritate. Un domeniu in care alte tari, precum Polonia fac investitii de sute de miliarde de euro. Aflati de aici motivele pentru care Romania este aratata cu degetul.

 

* Cica nu mai are multe zile ministrul Justitiei Stelian Ion, zis “DJ Stelica”. Zile in fruntea ministerului… Prin mediile politice se discuta tot mai des despre o iminenta schimbare a lui Stelian Ion, din cauza conflictelor pe care acesta le-a provocat in special cu CSM, dar si cu asociatiile profesionale ale magistratilor. Suntem de acord: Stelian Ion nu avea ce sa caute in functia de ministru de Justitie, nu este pregatit si nu are capacitatea pentru o asemenea pozitie. Totusi, cei care se bucura la auzul acestei vesti ar trebui sa se fie putin cumpatati. Asta intrucat inlocuitorul lui Stelian Ion este mai rau. Cica favorit sa ii ia locul lui DJ Stelica ar fi Dragos Tudorache, fost ministru de Interne in Guvernul Ciolos. Or, acesta este considerat un personaj mult mai ancorat in anumite zone, mult mai sustinut de anumite zone si cu care te intelegi mult mai greu chiar decat cu Stelian Ion. Deci mare atentie ca uneori dupa ras urmeaza plans.

 

* Membrii CSM iar se muta cu cortul. Dupa ce s-au aciuat un pic pe la Facultatea de Drept, ca sa poata tina sedintele de plen fata in fata, Cotetul Superior al Magistraturii, zis Consiliul Superior al Magistraturii, cica si-a gasit o noua locatie. Auzim ca seful CSM Bogdan Mateescu ar fi rezolvat ca sedintele de Plen ale CSM sa aiba loc in Parlament. Desigur, motivul este ca in CSM nu exista sali atat de mari astfel incat prezenta tuturor membrilor CSM sa se faca cu respectarea masurilor de siguranta sanitara. Si mai e un motiv, zicem noi: probabil unii de prin CSM s-au saturat sa fie luati la misto ca fac videochat in grup, cu trimitere la sedintele online in care toti stau inghesuiti pe un ecran de calculator si se admira ei pe ei. Oricum, locatia gasita de Mateescu e perfecta. Macar acum justitia si politicul se vor combina mai usor. Ca sa nu mai spunem ca Bogdan Mateescu va fi asa mult mai aproape de PNL, partidul sau de suflet, unde membru a fost taticu’ colaborator.

 


Nota:
 Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# un mizantrop date 17 March 2021 02:41 +2

Dragos Tudorache?! Nu e ala care a remilitarizat 2,15 pana i-a desfiintat?! Ori, poate e ala care a dat o ordonanta cu circuit inchis (numai pentru fideli), de pensionare impotriva oricarei legi, cu includerea tuturor sporurilor, de-au ajuns militzionerii cu pensii de magistrati, cu 10-15 ani vechime, apoi s-au angajat, tot la stat, ca aveau putere de munca si experienta?! Vi s-a parut ca analizeaza cineva ordinele criminale si anticonstitutionale?! Poate asa se va intelege de ce niciodata "dreapta" nu se va atinge de pensiile speciale...culmea, Olguta, pesedista, a facut-o (prost, e adevarat!), inghetand pensiile militare pana (credea ea) in 2022, de-a valma si ale celor cu pensii de pana-n 1000 de lei, si pe ale "dedicatilor" politici...Deci, Tudorache vine sa "rezolve"...lasati orice speranta, omul (?!) nu se incurca in legi...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii