Vorbe de fumoar – 14.07.2021 – Pirlog si-a frant coltii in Netejoru

Scris de: L.J.

14.07.2021 19:06
Vizualizari: 3746

* Din ciclul „Ce bine-mi pare ca ai luat teapa, ce bine-mi pare ca ai pierdut”, vi-l prezentam pe ministrul Justitiei, Stelian Ion, care plange cu muci (vorba lui Traian Berbeceanu) dupa ce Curtea Constitutionala i-a dat de sarbatoare in legatura cu proiectul de micsorarea a vechimii pentru DNA si DIICOT. De nervi, „DJ Stelica” a lasat fraza neterminata, uitand sa puna predicatul. Click aici sa radeti si dumneavoastra!


* Mare atentie cand navigati pe Internet! Misuna pamantul de hackeri care vor sa va faca de bani. Cum arata noul mecanism de escrocare a populatiei si mai ales cum va puteti proteja aflati facand click aici.


* Deocamdata, ne uitam ca la felul paispe la zborurile spatiale si ne gandim ca ele le sunt accesibile doar bogatasilor planetei. Ei bine, se pare ca intr-un viitor nu tocmai indepartat si le vor putea permite inclusiv oamenii pe care nu-i dau banii afara din casa chiar asa de tare. Care este orizontul de timp estimat vedeti dand click aici.


* Am inceput cu ministrul #rezist Stelian Ion si incheiem cu un procuror din aceeasi zona hashtagista de gandire si simtire. Joi, 8 iulie 2021, Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a pus la respecti pe celebrul procuror-activist Bogdan Pirlog, care i-a facut plangere penala inspectorului-sef Lucian Netejoru. Fireste ca SIIJ nu si-a pus mintea cu Pirlog, ci i-a dat clasare sefului Inspectiei Judiciare. La randul lui, procurorul militar a atacat ordonanta de clasare la ICCJ, dar instanta suprema l-a trimis sa inchida usa pe dinafara.


Iata minuta hotararii 413/2021 din dosarul nr. 1291/1/2021:


Respinge, ca nefondata, plangerea formulata de petentul Pirlog Bogdan – Ciprian impotriva ordonantei de clasare nr. 677/P/2019 din data de 25 septembrie 2020 a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie. Obliga petentul la plata sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat. Definitiva. Pronuntata in sedinta din Camera de Consiliu, azi, 08 iulie 2021”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# CARCOTAS date 14 July 2021 22:06 +7

Oare, cand a fost ultima oara examinat medical Bogdanel?

# Gilu date 15 July 2021 15:54 +1

De unde l- a mușcat parlau pe netezitoru ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii