Vorbe de fumoar – 14.08.2020 – Razbunarea Guvernului. Cugetarea lui Sica despre mersul la carciuma

Scris de: L.J.

14.08.2020 15:04
Vizualizari: 4043

* PNL-istii lui Ludovic Orban (Guvernul Meu 2) au reusit contraperformanta istorica de a ne aduce la stadiul in care eram pe vremea asa-zisilor tehnocrati ai lui Dacian Ciolos (Guvernul Meu 1). Cine spune acest lucru si mai ales pe ce cifre se bazeaza aflati cu un click aici.


* Ramanand cu atentia atintita asupra guvernului Orban, remarcam faptul ca acesta se razbuna pe cei de la Curtea de Conturi, care i-au dat in gat manariile facute sub paravanul starii de urgenta. Mare minune daca se va pune in miscare vreun parchet. Dar sa nu deviem: cabinetul Sica Mandolina vrea sa taie nu mai putin de 22,3 milioane de lei de la Curtea de Conturi. In schimb, nu care cumva ca vreun serviciu secret sa nu beneficieze de noi si noi pompari de bugete. Nu vrem sa cobim, dar in ritmul asta doar securistii vor mai vota „Peee-Neee-Leee” (l-am parafrazat pe Klaus Iohannis).


* Incheiem editia de astazi cu acelasi tragicomediant al micului ecran cunoscut sub numele de scena Sica Mandolina. Ludovic Orban ne-a explicat de ce isi bate joc de profesori si le amana cresterile de salarii (ba chiar taie 523 de milioane de lei de la Ministerul Educatiei, de la capitolul „Cheltuieli de personal”): cica daca nu mai ai bani de chirie sau de mancare, nu te duci sa-ti bei banii la carciuma.


Dar mai bine sa-l lasam pe Ludovic Orban sa glasuiasca el insusi:


Uitati-va la datele prezentate de INS si la prognoza privitoare la cresterea economica, in care noi estimam o contractie economica, o scadere economica de 3,8%. E ca intr-o familie – cand iti scad veniturile si abia mai ai bani de mancare, de plata chiriei, nu te duci sa-ti bei banii la carciuma. Numai ca intre timp avem o serie de alte categorii de cheltuieli necesare. De exemplu, cresterea bugetului Ministerului Sanatatii cu noua miliarde de lei. De asemenea, alte masuri active pentru salvarea locurilor de munca”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!Comentarii

# Cetateanul date 14 August 2020 22:44 +3

Se poate să explice cineva omului cu maimuța că în țara asta legiferarea este atributul parlamentului iar guwernerul este pus și nu ales pentru a pune în aplicare legile promulgate? Dacă este impotent să plece! Dacă nu vrea să plece! Dacă nu știe să plece! PS Să îi deseneze cineva chestia asta și looserului ciolanu și găștii securiste... scuze, noii echipe! PS Și ptr tembelii ciumei roșii ce susțin mențineri ale guvernelor în numele unei stabilități (vb veche "acum nu e momentul") să vadă că în timpul războiului în 5 ani romania a avut 16 guverne!!! Și era război pe bune nu imbecilisme de "front covide" închipuite de tot soiul de idioți cu săgeată albastră în loc de creier. PPS Neluțule, Lucovide...v-a spus bre parafat pe cine vrea ministru că acuș vin alegerile?

# marcel date 15 August 2020 11:05 +2

peee neee leee = paralela natango lichelelor !!! KlauSica = NaziLegionar!!! Adunătură de Vidanje!!! Vânzători de neam și țară!!! Pentru ei sa se reintroducă pedeapsa cu moartea!!!

# Neanae date 16 August 2020 11:46 0

Tragicomedianților Sică și Klauwnică le prezic vremuri de pomina. Cu PSD la Guvern și Petrov primar general vor avea de la primii vacanță fără limite de timp și spațiu, de la al doilea cârciumi deschise non stop, țigani peste tot mai ales prin cimitire la grătare și chefuri. Așa ca Sica șterge praful de pe mandolina și începe repetițiile. Cuțu va sta cu pălâria întinsă ... KWI ia deja pe ascuns lecții de tigănească ... Țurcana de dans din buric. Cu urările cele mai sincere de distracție nebunească. Hai Petrov tată, hai! Ticălos printre ticăloși ... la bairam național! Muma voastră ...

# DODI date 16 August 2020 12:10 +2

Trebuie să fim înțelegători cu sică mandolină. El nu poate da exemple profesionale decât refrene maneliste de cârciumă. Este singurul domeniu pe care l-a aprofundat în vasta-i carieră politică. Pe lângă cea a lingerii feselor sereiste și johaniste unde este... doctor.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii