Vorbe de fumoar – 14.09.2020 – Noi detalii despre Clotilde Armand si tragedia Distrigaz. Ambasadorii si traficantii de carne vie

Scris de: L.J.

14.09.2020 17:52
Vizualizari: 28540

* Sa va fereasca Dumnezeu de aberatiile functionarului roman! O institutie i-a cerut unei vaduve nici mai mult, nici mai putin decat sa aduca trupul neinsufletit al sotului daca vrea sa-i fie eliberat un act. Daca vreti sa va uluiti pana la capat, dati click aici.


* Ambasadorii Marii Britanii si ai SUA, Andrew Noble, respectiv Adrian Zuckerman, au iesit public sa isi exprime nobilele aspiratii privind combaterea traficului de carne vie. Cinste lor, ati putea zice. Totusi, nu e chiar asa. Cei doi n-au suflat un cuvintel despre scandaloasa decizie a ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, de a pune la secret dosarele penale vizand traficul de persoane, chipurile pentru protejarea victimelor. Gasiti toate detaliile aici, pe Inpolitics.ro.


* Am fi dorit sa incheiem editia intr-o cheie relaxata, dar nu putem. Tineti minte explozia de la Distrigaz din 2009, petrecuta in Bucuresti si soldata cu un mort? Clotilde Armand era in acel moment directorul de exploatare al companiei la nivel national. Cand jurnalistul Silviu Manastire a intrebat-o in direct, la B1 TV, despre tragedie, candidata USR la Primaria Sectorului 1 n-a mai stiut pe unde sa scoata camasa, incepand in schimb sa vorbeasca despre accidentele biciclistilor din sector (video mai jos). Ei bine, de data aceasta Evenimentul Zilei a aprofundat subiectul, stand de vorba cu mai multi angajati Distrigaz care au fost martori la accidentul de acum 11 ani si care au spus ca tragedia ar fi putut fi evitata in cazul in care conducerea de la acea vreme ar fi luat masuri mai bune de protectie a muncii. Gasiti aici, pe EVZ.ro, intreaga ancheta, unde apare inclusiv atitudinea aroganta a directoarei Clotilde fata de angajatii companiei de gaze.

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii