Vorbe de fumoar – 14.11.2019 – Vine apocalipsa liberala peste magistrati

Scris de: L.J.

14.11.2019 16:54
Vizualizari: 6074

* Ca tot ameninta noul guvern PNL ca va pune foarfeca pe veniturile bugetarilor, Inalta Curte de Casatie si Justitie a pronuntat o hotarare legata de salariul de baza al bugetarilor. Totul a pornit de la o ordonanta de urgenta data de cabinetul Victor Ponta. Despre ce este vorba si ce categorii de bugetari sunt afectati puteti afla facand click aici.


* Ramanand in zona bugetara, trebuie sa remarcam felul in care acelasi executiv condus de Ludovic Orban anunta masuri de austeritate, una dintre ele fiind inghetarea pensiilor pentru militari. Ei bine, ne aducem aminte cum Partidul National Liberal promitea chiar inainte de alegerile europarlamentare – prin vocea prim-vicepresedintelui Rares Bogdan – diminuarea pensiilor pentru judecatori si procurori. Si iata ca acum, recent, senatoarea PNL Alina Gorghiu a initiat un proiect de lege pentru amanarea pensionarii anticipate. Reluam pe scurt: daca pana acum Legea nr. 303/2004 permite pensionarea anticipata, incepand cu 1 ianuarie 2020, a magistratilor care au implinit 20 de ani vechime, proiectul Alinei Gorghiu vizeaza prorogarea intrarii in vigoare a acestei prevederi, pana la 1 ianuarie 2021. Noi insa am aflat ca guvernarea PNL are in plan ceva mult mai dur pentru judecatori si procurori: pensionarea anticipata, la 20 de ani vechime, numai daca magistratii in cauza vor fi implinit deja 65 de ani. Ups!... Si nu doar atat, dar cica PNL nu va renunta la taierea pensiilor magistratilor. Sa-i vedem acum pe cei care s-au inghesuit sa protesteze pe trepte impotriva noilor legi ale justitiei facute de PSD!


* Ia priviti ce a postat pe Facebook fosta ministra a Muncii Olguta Vasilescu! Un colaj din deplorabila conferinta de presa sustinuta de catre candidatul PNL Klaus Iohannis miercuri, 13 noiembrie 2019, in care se vede cum Werner rosteste de nu mai putin de 78 de ori „PSD”, „PSD-isti” si „Dancila”. Iar la final autorul clipului concluzioneaza ca Iohannis ar suferi de tulburarea obsesiv-compulsiva, care presupune, printre altele, ganduri nedorite, de care subiectul scapa repetand la nesfarsit anumite cuvinte. Nu suntem specialisti, ca sa ne dam cu parerea, dar daca exista psihologi sau psihiatri printre cititori, asteptam opinii avizate! Si nu, chiar nu radem de raul lui Klaus Iohannis. Gasiti aici materialul video sau il puteti privi mai jos.Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Întâmpinător date 15 November 2019 18:06 +2

În data de 11 noiembrie 2019, reprezentantul SS-PNL în BEJ nr. 35 Suceava, a efectuat o intensă campanie mediatică de dezinformare și manipulare, menită să declanșeze reacții emoționale și să producă indignare, nemulțumire și frustrare în rândurile membrilor Birourilor electorale ale secțiilor de votare. În subsidiar, activitatea extralegală a lătrăului PNL, asumată de declarant PUBLIC ca fiind efectuată în calitate de membru al BEJ, cuprinde sumedenie de ******stii și alegații cu tentă politică și conținut cripto-electoral. Întrucât activitatea extralegală nu se înscrie în cuprinsul prevederilor expres stipulate la art. 19 din L370/2004 și cum această activitate cripto-electorală reprezintă continuarea campaniei electorale într-o perioadă în care aceasta era încetată, am formulat întâmpinare la BEJ, prin e-mail și prin trimitere poștală. Surpriză: Ca să vadă TOATĂ ȚARA cam ce maimuțe judiciare își scarpină păduchii în jilțurile de membru BEJ.

# Edelweiss - Ivory Tower Întâmpinător date 15 November 2019 18:07 +1

În loc de soluționarea LEGALĂ și procedurală a unei întâmpinări ce respectă toate condițiile de formă și fond, primesc ieri un reply e-mail de la „nimeni” de la BEJ. O urdoare neprocedurală și totalmente informală, fără antet, fără preambul, fără titulatură de decizie a Bej, fără expunere de motive, fără rezumatul dezbaterilor, fără indicarea componenței plenului BEJ ce a soluționat întâmpinarea. Doar o bucată de e-curpapir în care sunt vrăjit ca pe prost că acțiunea lătrăului liberal este efectuată în nume propriu și în ultimul alineat …. (ține-te bine, că vine tsunami-ul gestapovist) … sunt AMENINȚAT cu aplicarea unei sancțiuni contravenționale referitoare la conținutul textual al unui e-mai nepublic, adresat unei autorități ce-și desfășoară activitatea în ședințe nepublice și al cărui conținut au cunoștință un număr extrem de limitat de persoane.

# Edelweiss - Ivory Tower Întâmpinător date 15 November 2019 18:09 0

„Față de conținutul întâmpinării dumneavoastră, vă atragem atenția asupra limbajului folosit, existând posibilitatea atragerii răspunderii contravenționale, conform prevederilor Legii nr. 61/1991.” Cine sunt SS-conducătorii flamboaiantului și gestapovistului BEJ sucevean, care consideră e-mailul NEPUBLIC ca fiind asimilabil „spațiului public” și care bagă pumnul în gură și priponesc cizma pe grumazul cetățenilor care au adresat o ÎNTÂMPINARE către BEJ? Președinte – verciuc florin – judecător în secția civilă a Tribunalului Suceava. Locțiitori: morișcă emanuela – președinte secție penală – Tribunalul Suceava condrovici liliana – președinte secție civilă –Tribunalul Suceava. E clar acum cam care sunt auspiciile gestapovismului cinic și feroce pe care ni-l preconizează aceste Sturmabteilunguri și Einsatzkommandouri punitive ale Reichsgauleiterului Klaus Adolf Plăvannis?

# Edelweiss - Ivory Tower Întâmpinător date 15 November 2019 18:10 +1

Amenințarea aplicării unei amenzi la Legea 61/1991 funcție de conținutul textual al unei întâmpinări trimisă în mod privat, prin e-mail și trimitere poștală! Sieg…! --- postscriptum: evident că am formulat imediat Contestația procedural reglementată și am expediat imediat sesizare către Biroul Electoral Central. Să admire și domniile lor de la Bucale cam cum unii de prin Bukowina se pot pisha cu boltă pe prevederile Legii 370/2004. Imagine edificatoare: https://1.bp.blogspot.com/-SDjYU_3Rj1I/Xc1e6NTjmuI/AAAAAAAAGxw/2eua3KdEOcoEdsLL2v25eRbU_x0lpvRUQCLcBGAsYHQ/s1600/raspuns%2Bmaimuta%2Bde%2Bla%2BBEJ.jpg

# Edelschwartz te duci la bulau date 15 November 2019 23:58 -4

daca n-ai crestere si caracter te duci la brutarie :lol:

# Edelweiss date 16 November 2019 11:04 0

Amice, am scos și arhivat printscreen după AMENINȚAREA TA! Chiar azi pleacă plângere penală împotriva comentatorului necunoscut autor al comentariului de la ora 23.58, usernamele „Edelschwartz te duci la bulău” sub aspectul comiterii infracțiunii de AMENINȚARE (206 cod penal). Continuă, amice!

# Edelschwartz te duci la bulau date 16 November 2019 18:59 0

daca n-ai crestere si caracter te duci la brutarie :eek:

# Edelschwartz te duci la bulau date 16 November 2019 19:02 0

arhiveaza si citatul asta din Caragiale: Amice, esti...idiot

# Videoclip memorabil! Istoria nu uita "perlele" media! date 17 November 2019 12:01 0

Inca doua... daca v-au scapat... "Baietii nostri a jucat bine... da ia batut sca(r)bili alea'!"... "Binilii invingii!"... Atentie insa: in contextul alegerilor... pot da dependenta !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii