Vorbe de fumoar – 15.01.2021 – Neamul Popoiegilor se muta la Capitala

Scris de: L.J.

15.01.2021 18:22
Vizualizari: 3984

* Liberalizarea pietei de energie a dat peste cap intreaga tara. Care sunt conditiile pentru incheirea unui contract de furnizare a energiei electrice in piata concurentiala aflati facand click AICI.


* Daca ne apucam sa prezentam rudeniile de prin magistratura sare lumea si se pisca, acuzand ca suntem rai si neintelegatori, ca si ei sunt oameni si trebuie lasati in pace. Mai, dar la cum sunt totusi unele coincidente, zau daca nu ne vine sa mai facem un recensamant al rudeniilor din magistratura. Departe de a avea ceva cu familia Popoiag si cu presedintele Tribunalului Dambovita, judecatorul Dragos Popoiag, un om altminteri onorabil, sesizam o alta coincidenta stranie. Dupa ce in editiile trecute am anuntat ca Dragos Popoiag renunta la functia de presedinte de instanta ca sa vina pe detasare in Bucuresti, sa lucreze in CSM, dorind probabil sa fie aproape de sotia sa, la randul sau judecatoare – Carmen Elena Popoiag de la Sectia I civila a Inaltei Curti de Casatie si Justitie – aflam acum ca un alt membru al familiei Popoiag vaneaza posturi la institutii cheie. Este vorba despre sora judecatorului Dragos Popoiag, Andra Loredana Popoiag (in prezent avocat in Baroul Dambovita), care s-a inscris in concursul pentru ocuparea unui post vacant de magistrat-asistent la Sectia de contencios administrativ si fiscal a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (din perioada noiembrie 2020-martie 2021). Sa vedem in martie ce noroc are!Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Mafia date 15 January 2021 18:50 +6

Probabil ca si concursul pentru magistrat-asistent e deja aranjat. Nicio mirare. :-|

# Gilu date 15 January 2021 19:38 +2

Trăiască Popoiagul romanesc !

# CSM - sindicatul magistratilor date 15 January 2021 19:49 +9

Asta este imaginea justitiei din Romania....o mare familie fericita, in care se fac aranjamente la masa de Craciun, intre salata boeuf si piftie si doua ragaieli de usturoi.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii