Vorbe de fumoar – 15.04.2020 – Iar ajungem de rusinea Europei din cauza puscariilor. Dauna totala pentru alarmistii pandemiei

Scris de: L.J.

15.04.2020 15:18
Vizualizari: 4064

* „Brigada Nufarul” i-a facut un cadou unui procuror care s-a ales cu dosar la SIIJ pentru ordonantele de clasare prin care l-a spalat pe primarul PNL al Timisoarei, Nicolae Robu. Ce functie i-a dat Sectia pentru procurori din CSM magistratului cu pricina puteti afla facand click aici.


* Iar ajungem de rusinea Europei din cauza execrabilelor conditii din inchisori. Recentele decese din penitenciare readuc in prim-plan conditiile precare din inchisorile romanesti. Situatia dramatica din acestea a facut din nou obiectul unui raport al Consiliului Europei, scrie Cetateanul.net, avertizand ca epidemia de coronavirus risca sa agraveze si mai mult lucrurile. Cititi aici intregul material.


* O scatoalca zdravana pentru toti trambitasii apocalipsei vine din partea Institutului National de Statistica si de Studii Economice (INSEE) din Franta, care a difuzat cifrele mortalitatii in Hexagon, in luna martie anul acesta, in comparatie cu aceeasi luna din 2019 si 2018. Numarul de morti din martie 2020 este putin mai mare decat in martie 2019, in schimb este inferior celui din aceeasi luna a lui 2018, „an in care gripa sezoniera a fost mai virulenta in martie”, explica INSEE, citat de Evenimentul Zilei. Amintim ca nici in 2018, nici in 2019, regimul Macron nu a decretat stare de urgenta, inchizand lumea in case si sufocand economia. Gasiti aici intregul articol, insotit de cifre.


* Romania Durabila si EM360 au placerea de a va invita sa urmariti webinarul "Deciziile in Noua Economie" ce va avea loc joi, 16 aprilie 2020, in intervalul orar 11.00-13.00 si va fi transmis live pe pagina de Facebook EM360 - https://www.facebook.com/EM360Studio/.

 

Alaturi de moderatorii Daniel Apostol, Jurnalist Economic, Fondator Romania Durabila, Director de relatii externe FPPG si Adrian Maniutiu, Jurnalist si Antreprenor EM360 Studio se vor afla invitatii webinarului Liviu Rogojinaru, Secretar de Stat in Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Sebastian Burduja, Secretar de Stat in Ministerul Finantelor Publice, Dragos Anastasiu, Presedinte AHK Romania, Cristina Chiriac, Presedinte Conaf, Horia Grigorescu, Director General Posta Romana, Laurian Lugu, Macroeconomist, doctor in economie, Co-fondator CPAG, Ovidiu Gheorghe, Presedinte ACDBR, Victor Picu, Presedinte ANOFM (TBC), Remus Stefureac, Director INSCOP si Coordonator Proiect Strategic Thinking Group.

 

Printre tematicile abordate in cadrul webinarului se numara:

- Noul context social-organizational-economic post criza CoronaVirus

- Decizii & decision making in contextul CoVid si PostCovid: investitii strategice in Romania anului 2020

- Cum reactioneaza guvernele si business-ul la contextul pandemiei actuale

- Impactul asupra capitalului uman si financiar: 4.0 / CoVid-19 / Digitalizare / restructurare sociala

- Actiuni si decizii inteligente care sa asigure securitatea si siguranta (abordare sociala nationala, energetica, infrastructurala, alimentara, sanitara)

- Masuri pe care ar trebui sa le adopte statul roman pentru mediul economic

- Cum sunt afectate companiile de masurile de tip „lockdown”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# un mizantrop date 16 April 2020 12:03 +2

Pornind de la "tortionarii" condamnati...l-a cercetat cineva pe seful puscariei unde s-a infectat Remes, dovedit nevinovat, cu TBC, de unde i s-a si tras moartea?! Exista vreo finalitate la cercetarea "magistratilor" care l-au cercetat si condamnat?! In fata noastra s-a derulat (si continua) tot memorialul durerii, toata prigoana stalinista, cu anchete abuzive, cu arestari ilegale, cu condamnari atroce si in final, cu moartea dinainte "osanditilor"...De ce, naiba, avem institutii care se ocupa de perioade determinate (CNSAS ori ala de cercetarea a crimelor comuniste), daca vrem sa nu se mai repete istoria?! Cum sa remediezi problema puscariilor din Romania, cand o parte uriasa din buget se scurge, necontrolat in zona aia si cand resursa umana e neverificabila...Sistemul penitenciar trebuie mentinut la nivelul asta, el face multe servicii (sinistre) binomului, face generali care nu mai incap pe listele militarizatilor consacrati, asigura sinecuri neamurilor si "pretinilor"...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii