Vorbe de fumoar – 15.04.2021 – La ICCJ se coace riposta impotriva avocatilor

Scris de: L.J.

15.04.2021 18:07
Vizualizari: 5208

* Romania ar putea primi o mana de ajutor de unde se asteapta mai putin. Mai precis, din partea unei institutii pe care romanii nu au niciun motiv sa o iubeasca, avand in vedere istoria recenta. Situatia este cu atat mai surprinzatoare, cu cat institutia este laudata de catre o personalitate care a criticat-o constant in ultimul deceniu. Dati click aici, ca sa va uluiti si dumneavoastra!


* Din fericire, Romania inca are voci demne, care se opun cand UE ne cere sa distrugem mari companii ale statului. De data aceasta, vorbim despre o firma ce valoreaza peste 1 miliard de euro. Cine a luat atitudine impotriva ofensivei Comisiei Europene asupra economiei autohtone aflati cu un click aici.


* Clipe grele pentru judecatoarea Andrea Chis din CSM: tatal acesteia a incetat din viata. Am aflat acest lucru din ferparul publicat pe site-ul CSM: “Consiliul Superior al Magistraturii este alaturi de doamna judecator Andrea-Annamaria Chis, membru ales al Consiliului, in aceste clipe de grea incercare cauzata de incetarea din viata a tatalui sau, si transmite sincere condoleante familiei indoliate. Dumnezeu sa-l odihneasca!”.

Lumea Justiei transmite condoleante judecatoarei Andrea Chis si familiei acesteia. Dumnezeu sa-l odhineasca!


* Auzim ca e tensiune mare la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cica anumiti judecatori de la instanta suprema sunt tare suparati de protestele fara precedent ale avocatilor cauzate de executia colegului lor Robert Rosu in dosarul “Ferma Baneasa”, astfel ca fac presiuni ca Inalta Curte sa iasa la randul ei cu un comunicat in care sa infiereze avocatii. Auzim ca se va discuta despre asta vineri, 16 aprilie 2021, sau peste cateva zile. Propunerea nu a fost insa bine primita de toti judecatorii ICCJ, cei mai multi dintre acestia fiind constienti ca decizia din dosarul “Ferma Baneasa” este un simulacru judiciar si ca o reactie impotriva avocatilor ar pune intr-o lumina extrem de nefavorabila Inalta Curte. Si au dreptate, credem noi, intrucat un asemenea demers ar afunda si mai mult ICCJ, si asa lovita crunt la credibilitate. Asa ca speram ca sefa ICCJ Corina Corbu si magistratii de la instanta suprema care vor sa sara pe avocati sa isi asculte colegii mai rationali care stiu ca o asemenea actiune nu ar avea deloc efectele asteptate, ba dimpotriva.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Ionutu' date 15 April 2021 20:10 +23

Pai ar fi bine sa se știe care sunt acei judecatori deranjați.... când ei protestau, noi nu aveam ce face.

# maxtor date 15 April 2021 23:46 +21

pentru matrimoniale si altele exista inca Romania Libera,ziarul.institutiile sunt oarecum de-personalizate

# Ioana M. date 16 April 2021 06:03 +22

E de interes public sa se cunoasca numele judecatorilor " deranjati" de protestele avocatilor.Sa iasa in fata cu curaj si sa si sustina afirmatiile Daca nu, sa taca.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii