Vorbe de fumoar – 15.06.2021 – Clotilde a luat “Trandafirul” Cameliei Bogdan

Scris de: L.J.

15.06.2021 17:48
Vizualizari: 5073

* In caz ca ati investit pe aceasta piata si v-a napadit dezamagirea in ultimele luni, sfatul unui miliardar este sa nu disperati, fiindca anul viitor va aduce perspective mult mai bune decat 2021. Click aici pentru detalii!


* Nu va grabiti sa etichetati PNRR drept un praf in ochi aruncat de regimul PNL-USR-PLUS in ochii romanilor! Planul National de Redresare si Rezilienta ar putea aduce modernizarea uneia dintre cele mai vechi cai ferate din Romania. Click aici ca sa vedeti ce si cum!


* Exista o legatura intre vestita judecatoare Camelia Bogdan (de doua ori data afara din magistratura de CSM) si celebra primarita frantuzoaica a Sectorului 1, Clotilde Armand. De fapt, un numitor comun. Mai exact, avocata Cameliei Bogdan, Georgiana Trandafir, este cea care reprezinta in instanta interesele Primariei Sectorului 1, conduse de Clodilde Armand. Asadar, aflam din presa ca dupa venirea lui Armand in fruntea administratiei Sectorului 1, a fost incheiat un contract pentru reprezentarea in instanta a Primariei si Consiliului Local cu avocata Cameliei Bogdan, Georgiana Trandafir. Contractul prevede ca fiecare ora prestata de cabinetul de avocatura al Georgianei Trandafir se va plati cu 470 de lei fara TVA, deci in total 582 de lei. Contractul a fost incheiat pe o perioada de un an, dar el poate fi prelungit prin acte aditionale. Interesant este ca, asa cum presa a dezvaluit, administratia lui Clotilde Armand a decis sa incheie un contract cu avocata Cameliei Bogdan desi la Primaria Sectorului 1 exista o armata de juristi, care incaseaza anual salarii de vreo 3,6 milioane lei. Ce mica mai e lumea asta...


* Drum bun, cale batuta! Ne referim la procurorul Gheorghe Popovici de la Parchetul Tribunalului Tulcea, fost procuror si mare sef in DNA, considerat drept unul dintre cei mai abuzivi procurori care a activat in parchetul anticoruptie. Dupa ani de zile in care a taiat si spanzurat, Popovici a decis ca e momentul sa paraseasca sistemul. Si a facut-o prin pensionare, urmand evident sa se lafaie cu cateva mii de euro pe luna, desi, in opinia noastra, nu are cum sa merite acesti bani. Sectia pentru procurori a CSM a aprobat in sedinta de marti, 15 iunie 2021, cererea de eliberare din functie prin pensionare formulata de Gheorghe Popovici, incepand cu data de 1 iulie 2021. Cum spuneam: drum bun, cale batuta!

Si tot cu 1 iulie 2021 va iesi la pensie si fosta sefa DIICOT Giorgiana Hosu. Fix asa cum Lumea Justitiei a anuntat in exclusivitate cu cateva zile in urma (vezi facsimil).

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Goargăș date 15 June 2021 20:15 +19

Un avocat, chiar dacă este trandafir/roză, din lăcomie de bani sau de popularitate, acceptă și dosare cu mirosuri fetide sau pestilențiale! Vorba lui Tudor Mușatescu: ale vieții valuri...

# Trandafiruta date 16 June 2021 07:28 0

Madame Trandafir a aparat-o si pe Crina Muntean... Deci legatura ei cu zona hashtagista este veche. Mai nou madame Trandafir a fost angajata de primaria Brasov... De nimeni altcineva decat primarul facebook... Allen Coliban... Fratiorul de psihoza al madamei Armand...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii