Vorbe de fumoar – 15.08.2021 – Combinatii pentru noul CSM

Scris de: L.J.

15.08.2021 18:39
Vizualizari: 7060

* Suntem convinsi ca ceea ce veti citi va va face sa radeti cu hohote. Cel putin asta a fost reactia noastra, caci recunoastem nu ne gandeam ca lucrurile vor ajunge chiar atat de departe. Nu va spunem mai multe, ci va lasam sa aflati de aici despre ce este vorba.

 

* Va spuneam in urma cu ceva timp ca deja au inceput combinatiile pentru viitorul CSM. Am dezvaluit si numele unor judecatori despre care se afirma ca vor face parte din Consiliul Superior al Magistraturii care isi va incepe activitatea in 2023: presedinta Sectiei de contencios administrative si fiscal de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, judecatoarea Denisa Stanisor, si presedintele Curtii de Apel Alba Iulia, judecatorul Liviu Gheorghe Odagiu. Ei bine, cica si actualul secretar general al CSM, judecatorul George Catalin Serban de la Tribunalul Calarasi, ar cam vrea sa fie membru al viitorului Consiliu. Asa zice lumea prin sistem. Drept urmare, George Catalin Serban ar urma sa isi dea demisia din functia de secretar general al CSM, caci nu poti ajunge membru CSM detasat fiind la CSM, dupa care isi va depune candidatura. Deh, poate omul s-a saturat de munca de instanta si de judecat dosare, asa ca vrea sa o duca din sinecura in sinecura. Problema e ca nu prea are sanse in fata contracandidatului sau de pe raza Curtii de Apel Bucuresti. Caci auzim ca un judecator important are de gand sa incerce sa ajunga in noul CSM.

 

* E plin Facebook-ul de ironii la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta s-a afisat la Ziua Marinei imbracat ca un ospatar. E drept ca un ospatar de la un restaurant ceva mai de lux, dar tot ospatar. Imediat dupa ce au aparut, pozele cu Iohannis imbracat un sacou alb si cu papion negru au fost folosite pentru mistouri crunte la adresa presedintelui. Iata cateva exemple:

 


 

 

 

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Gilu date 15 August 2021 19:06 +10

O sa-mi aleg si CSM- ul Meu ...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii