Vorbe de fumoar – 15.11.2019 – Procurorul Balan pleaca pe usa din fata

Scris de: L.J.

15.11.2019 16:44
Vizualizari: 4178

* Ce suparare trebuie sa fie pentru procurorul care i-a dat clasare fostului sef operativ al SRI, generalul Florian Coldea. S-a dus si el cu jalba-n protap la colegii sai din CSM, insa acestia i-au dat un mare flit. Bine, oare la fel ar fi facut si in vremurile in care Coldea era mare sef pe la SRI si prin parchete? Oricum, click aici ca sa aflati despre cine este vorba.

 


* Unul dintre cei mai profesionisti procurori pune punct carierei. Si iese din sistem cu capul sus, asa cum si-a desfasurat intraga activitate. Ne referim la procurorul George Balan, fost vicepresedinte al CSM, care si-a depus cererea de iesire la pensie. Asa cum se stie, Balan a fost victima unei oribile inscenari a DNA, fiind scos din CSM, pus sub acuzare, trimis in judecata, hartuit ani de zile prin instanta, pentru ca in final sa fie achitat definitiv de Inalta Curte. Balan si-a dat demisia din magistratura dupa deschiderea dosarului sau de catre DNA, activand o buna vreme ca avocat, dar a revenit in sistem in vara acestui an, fiind numit procuror la Parchetul Judecatoriei Oltenita. A facut-o insa nu pentru pensie, ci pentru a putea pleca din sistem cu capul sus si pe usa din fata. Si in acest fel George Balan le-a dat o plama tuturor celor care l-au denigrat si au incercat sa il execute nevinovat.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii