Vorbe de fumoar – 16.09.2020 – Valiza lui Coldea

Scris de: L.J.

16.09.2020 17:31
Vizualizari: 3957

* Ce le mai nascoceste mintea unora dintre candidatii la alegerile locale... Pe modelul tara arde si babele se piaptana. Caci Romania se scufunda, insa unii dintre politicieni sunt atat de disperati dupa voturi incat renunta si la simtul ridicolului. Dar daca vreti sa va faceti cruce cu doua maini, cititi detalii aici.


* Hai ca s-a prins si Mircea “Zdreanta” “Portocala” Negulescu despre cum a controlat si inca mai controleaza generalul SRI Florian Coldea mare parte dintre procurori si judecatori. Negulescu a ajuns sa confirme ceea ce toata lumea de buna credinta stia, si anume ca fostul sef operativ al SRI are dosare intregi cu procurori si judecatori. Ceea ce inseamna ca le stie cele mai ascunse secrete. “Am inteles ca a plecat cu niste dosare ale judecatorilor si procurorilor care fusesera monitorizati in conditii, din punctul meu de vedere, nelegale. Atunci cand detii informatia, detii puterea”, a acuzat Negulescu, in interviul dat Realitatea Plus. Foarte corect. Asa credem si noi. Problema e ca Florian Coldea nu are de ieri de azi dosare cu magistrati, ci de ani de zile. Dar cand paradea si baga oameni nevinovati in puscarie, “Zdreanta” nu era deloc deranjat de acest lucru. Altfel, asteptam reactia curajosilor din CSM, in frunte cu Bogdan Mateescu, intrucat pana acum nu si-au luat vocile grave cu care sa ceara apararea reputatiei profesionale, a independentei si a altor cine stie ce bazaconii. Sau sunt constienti ca Negulescu are dreptate? Si cine stie daca prin valiza lui Coldea se regaseste si dosarul lor...


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 17 September 2020 15:36 +12

Nepotul de securist, crescut și înălțat la grade nemeritate de securistul pavlov, face exact ce a învățat de la bețivanul hăhăilă: studiază dosarele ascunse pe acasă despre oamenii cinstiți din România care trebuie distruși pentru că nu am înțeles să îi slugărească pe nesimțiții de hăhăilă și coldea.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii