Vorbe de fumoar – 17.01.2021 – Ministrul Stelian Ion si-a tras consilier un judecator picat la testul psihologic

Scris de: L.J.

17.01.2021 10:00
Vizualizari: 5104

* Sa ne mai mire ce se intampla in tara asta si jaful la care sunt supusii romanii atat timp cat institutiile care ar trebui sa apere interesele nationale si pe cetatenii acestei tari dorm pe ele sau fac blat cu marile corporatii? Se intampla asta de ani de zile, s-a intamplat chiar in aceasta perioada. Cititi aici mai multe detalii.

 

* Judecatorii din CSM tocmai ce i-au facut pe plac ministrului Justitiei Stelian Ion si au aprobat detasarea la MJ a judecatorului Gabriel Sandu Lefter de la Curtea de Apel Constanta, decizie luata cu doua voturi impotriva. Auzim ca judecatorul Lefter urmeaza sa ocupe functia de consilier al ministrului Ion. Si mai auzim ceva de la oamenii din sistem: cica judecatorul Gabriel Sandu Lefter ar fi picat in trecut testul psihologic la un concurs la care a participat. Si nu o data, ci de vreo doua-trei ori. De altfel, chiar la articolul intitulat “Marcu l-a facut avioane pe Stelica”, in care am prezentat cum l-a tavalit judecatoarea CSM Simona Marcu pe ministrul Justitiei (click aici pentru a citi), a fost postat un comentariu al carui autor se intituleaza “Judecator ICCJ” in care se dezvaluie fix acelasi lucru, ca noul consilier al lui Stelian Ion ar fi picat examenele psihologice: Diferenta de clasa intre un judecator de exceptie si un asa zis ministru al justitiei care va avea consilier personal un judecator prieten cu oamenii politici din Constanta care a picat de vreo trei ori examenele psihologice. Nu mai e nimic de adaugat. Foarte grav daca e asa. Si nu intelegem cum judecatori si procurori care pica examenul psihologic sunt mentinuti in functii. Credeti-ne, sunt destui.

 

 

* Iesit din prim-plan si considerat probabil deja parte din garda veche, vedete #rezist din magistratura luandu-i locul, judecatorul Cristi Vasilica Danilet isi vede linistit de viata. Si continua sa faca spectacol pe reteaua tiktok. Vasilica tocmai ce a urcat o noua productie, si zau ca ne e simpatic. Asadar, click aici ca sa il admirati pe Cristi Vasilica Danilet.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii