Vorbe de fumoar – 17.06.2020 – Judecatorul catre inculpat: „Sa traiti!”

Scris de: L.J.

17.06.2020 17:32
Vizualizari: 5097

* Inalta Curte de Casatie si Justitie iese la smardoiala. Q Magazine a aflat ca judecatorii instantei supreme au fost convocati joi, 18 iunie 2020, ca sa voteze daca vor ataca sau nu la Curtea Constitutionala doua proiecte de lege trecute recent prin Parlament. Este vorba atat despre proiectul care impoziteaza drastic pensiile magistratilor (click aici pentru a citi), cat si despre altul, care ii lasa fara posibilitatea liberarii conditionate pe ucigasi, violatori, pedofili si talhari. Tot Q Magazine se asteapta ca magistratii supremi sa voteze cu o larga majoritate sesizarea CCR pe ambele proiecte adoptate de Legislativ. Gasiti aici convocatorul ICCJ si alte detalii.


* In ceasurile dumneavoastra de reflectie profunda asupra conditiei umane, probabil ca v-ati intrebat ce ii leaga pe judecatorul Vasilica-Cristi Danilet si pe politistul Traian Berbeceanu. Daca v-ati gandit sa raspundeti ca ii leaga problemele cu legea (comisarul fiind inculpat pentru luare de mita si grup infractional organizat, iar magistratul fiind sanctionat disciplinar definitiv pentru manifestari care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei), ne vedem nevoiti sa va spunem ca la mijloc nu este doar atat. Intre cei doi exista si o relatie de respect, pe care Vasilica a tinut s-o arate public, comentandu-i lui Berbeceanu cu „Sa traiti!” cand acesta l-a felicitat pe Facebook cu privire la o actiune de strangere de viziere pentru medicii care lupta cu COVID-19 (click aici pentru a citi).

Am putea comenta reactia lui Danilet in nenumarate feluri. Dar nu o facem, ci va lasam sa va delectati cu prestatia publica a judecatorului (vezi facsimil).

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 17 June 2020 19:53 +10

Pentru necunoscători: cu replica ”să trăiți!” dănilețul s-a descoperit în fața superiorul. A făcut o ”eroare din greșală”. La ce te poate duce prea mult exces de zel!!!!!!!!!!!

# VIKY date 17 June 2020 23:57 +13

Nu il mai bagati in seama pe ratatul asta, ca este foarte greu si sa il privesti.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii