Vorbe de fumoar – 17.08.2020 - “Zdreanta” nu se cuminteste

Scris de: L.J.

17.08.2020 19:01
Vizualizari: 4483

* Nu ca ii vom duce dorul... Una dintre cele mai vechi judecatoare de la Inalta Curte, care prin sentintele ei a contribuit la crearea si mentinerea la putere a Sistemului odios ce a condus tara cu arma catuselor, se retrage. Desigur, la pensie, urmand sa incaseze bani frumosi. Click aici ca sa vedeti despre cine este vorba.


* Este incredibil ce batjocura emana Guvernul Orban. Nu doar sfidarea Constitutiei si incalcarea legii au devenit o banalitate pentru liberali, ci si lipsa de respect fata de celelalte institutii cu care ar trebui sa lucreze. Ce s-a intamplat mai exact? Aflati de aici.* Ia uitati ce lucruri interesante aflam. Proaspat scos din arestul preventiv de judecatorii ICCJ Ionut Matei si Oana Burnel, procurorul Mircea Negulescu, zis “Zdreanta” sau “Portocala”, cica ar fi inceput sa faca planuri de razbunare. Deci nu are de gand sa se cuminteasca. Jurnalistii de la incisivdeprahova.ro dezvaluie ca Negulescu ar fi dat ordin unor apropiati sa declanseze actiuni de compromitere a unor persoane prin presa si pe retelele de socializare. Cine sunt tintele lui Negulescu vom afla in curand. Pana atunci, mai multe detalii despre uneltirile lui Mircea Negulescu cititi aici.Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 17 August 2020 20:02 +9

Intreb pentru un prieten: stie cineva unde a adăstat paraditorul in seara liberarii? Primeste premiu o portocala cine ghiceste personajul alaturat mesei.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii