Vorbe de fumoar – 17.10.2019 – Vasilica ia lectii de drept pe Facebook

Scris de: L.J.

17.10.2019 18:34
Vizualizari: 3523

* Doi procurori au acum motive sa-i poarte sambetele Brigazii Nufarul. Unul dintre ei a ramas in istorie pentru o dubioasa clasare legata de un obsedat sexual (a scris ziarul Libertatea despre el aici), iar celalalt ar fi trebuit sa fie procuror de sedinta in dosarul ICA / Telepatia, dar s-a trezit inlocuit in ultima clipa. In schimb, Sectia pentru procurori le-a facut surprize placute altor patru magistrati. Lista completa a procurorilor o gasiti facand click aici.


* Ridicati-va, intra instanta! Mai precis, onorata instanta Vasilica Danilet. Credeati ca a lasat Vasilica necomentata sedinta CSM in care din nou a fost blocata validarea procuroarei Adina Florea la conducerea SIIJ? Ei, as! Megastarul de pe Somes a simtit nevoia sa produca un status de Facebook in care sa-si exprime ofuscarea ca – vezi, Doamne – aproape toti judecatorii din CSM au votat pentru numirea unui procuror intr-o functie de conducere, desi aceiasi juzi au insistat pentru ca in legislatie sa fie introdusa separatia carierelor de judecatori si procurori.

Insa partea extrem de amuzanta abia acum vine: pe Cristi Danilet l-a pus la punct Leon Chirila, student in anul al IV-lea la Facultatea de Drept din Bucuresti. Tanarul i-a atras atentia lui Danilet ca a uitat materia de anul I, care prevede ca norma speciala deroga de la cea generala. Altfel spus, niciun CSM-ist nu a comis vreo ilegalitate atunci cand a votat pentru validarea Adinei Florea. Vazandu-se prins cu mata-n sac, Vasilica a dat inapoi, pretextand ca el de fapt pusese problema de moralitate, nu de legalitate. Cuvintele sunt de prisos... Vedeti mai jos conversatia dintre student si capetenia #rezist.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Jkl date 17 October 2019 22:12 +5

Păcat pentru Leon Chirilă! Pare un băiat care studiază. A intrat în conflict cu inventatorul interviului de la INM, unde nu contează câtă carte știi, ci contează să fii pe placul umor indivizi cu (5 la număr) cu idei neomarxiste care au un singur D-zeu, pe Dănileț. Uitați-vă câte like-uri are comentariul lui Leon și câte are comentariul lui Dănileț. Numai retardați pupători de buci, una chiar a sărit să-i ia apărarea lui Vasilică, să-l discrediteze pe copil. Oricum, Leon va fi un avocat de succes, la magistratură are acces interzis, va avea grijă Vasilică. La CSM și INM colcăie numai fanii lui Macovei, spusele lui Vasilică sunt literă de lege pentru ei. De asta tot postează, transmite mesaje și directive pentru linia a doua din CSM. Ați văzut cum au ieșit auditorii (studenții) de la INM in stradă la comanda lui?

# aha! date 19 October 2019 01:51 0

atunci punem o intrebare pragmatica: ne poate invata careva cum ar putea "interfera" un magistrat specia @ in cariera unui magistrat specia "coada de purcel"?! a,da,daca ambii sunt imbarligati in activitatea didactica.....bai,parlament,hai cu "norma speciala" ! rugam pe cei care se simt hiene sa parasesca arena luju........

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii