Vorbe de fumoar – 17.11.2019 – Tulus s-a dedulcit la viata de provincie

Scris de: L.J.

17.11.2019 10:30
Vizualizari: 4558

* Lumea Juridica a aflat in exclusivitate bilantul in cifre al activitatii unuia dintre procurorii DIICOT care ancheteaza cazul Caracal. Situatia nu este nicidecum una intuitiva – mai ales in ceea ce priveste dosarele clasate si cele solutionate definitiv de catre instante. Dati click aici ca sa vedeti cum stau lucrurile.


* O veste tragica a zguduit magsitratura romana: judecatoarea Cristina Moldovan (fosta Pasol) a murit pe patul de spital, la circa o saptamana dupa tentativa de suicid care a socat opinia publica. Lumea Justitiei transmite condoleante familiei si prietenilor. Faceti click aici ca sa cititi ferparul Curtii de Apel Targu-Mures, instanta la care activase judecatoarea.


* Celebrul procuror ex-DNA Doru Tulus vrea sa ramana in provincie, la Parchetul de pe langa Tribunalul Caras-Severin, unde activeaza inca de la 1 decembrie 2018. Noi am auzit ca are acolo anumite lucruri foarte importante de care trebuie sa se ocupe si care nu suporta amanare. Lucruri personale... Sectia pentru procurori din CSM trebuie sa se pronunte asupra acestei cereri in sedinta de miercuri, 20 noiembrie 2019. Noi, unii, nu ne asteptam ca Tulus sa aiba parte de vreo surpriza neplacuta din partea „sindicatului” din CSM.

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii