Vorbe de fumoar- 18.01.2021 – Se vinde tara. Kovesi e in top

Scris de: L.J.

18.01.2021 16:14
Vizualizari: 4889

* Guvernul Citu nu mai stie cum sa faca sa se apuce de privatizat companiile statului. Suntem singura tara care face tot posibilul sa execute ordinele din afara si sa dea pe nimic bogatiile patriei. Care este situatia financiara a societatilor nationale pe care Citu vrea sa le instraineze si care dintre ele produc in continuare profit, cititi AICI.


* Noi am tot zis de madam Kovesi ca este o trendsetterita in materie de toale. Cine este procuroarea care are ciorapei flausati in dungi? Cine este procuroarea care la flausati purta costum de stofa? Acelasi costum de stofa negru cu camasi cu gulere scoase pana la umeri? Totul cu pantofi/ghete de mare finete. Si cu ceasul inteligent! Neaparat! Cine, cine? Este ea, chiar ea, Laura Codruta Kovesi, ex-sefa DNA ajunsa procuror sef european la Bruxelles, unde are periodic intalniri pe care le marcheaza cu o poza. Si ce poza avem de data asta, mare arta. Aflati ca Laura Kovesi s-a intalnit cu presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, la Bruxelles pentru a vorbi despre cum poate ajuta Kovesi si institutia pe care o conduce la reformarea sistemului de justitie din Republica Moldova. Fereasca Dumnezeu! Noi stim ce s-a intamplat in Romania pe vremea lui Kovesi, asa cum stim cum a aratat justitia in Republica Moldova atunci cand in functia de premier era chiar Maia Sandu. Dezastru si durere! Revenind insa la intrevederea pe care au avut-o cele doua, trebuie sa ne exprimam profundul regret ca acum, dupa atata timp de stat pe afara, Kovesi nu a invatat sa se imbrace, ba parca mai rau e. Dupa cum vedeti din imaginea de mai jos, ditai sefa EPPO Laura Kovesi este atat de preocupata de cum arata ca si-a scos camasa din tipla si s-a imbracat direct cu ea, crezand ca asta trebuie sa fie la randu-i tipla. A dat-o in bara si de data sta, dar nu-i nimic. Avem rabdare si speranta ca strainataturile o invata totusi ceva.

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# CARCOTAS date 18 January 2021 19:14 +53

Doamna Sandu, indiferent ce speri dumneata, indiferent de ce ti-au spus nemtii si ailalti din UE, fugi! Nu cu doamna din imagine vei deveni apreciata in Basarabia- asta daca iti pasa de tara ta.

# Edelweiss - Ivory Tower Prophet date 18 January 2021 22:54 +10

Dacă Maia se mai lasă mult aburită de răpănoasa asta de ustensilă a văcarilor, vaileu ce de noi ”amplasamente” vor fi identificate de văcari pentru experimentarea noilor „centrale nucleare modulare”. O feerie de Cernobîluri la purtător o să fie pe tot plaiul Țării Bunicului Ștefan ( și dincoace de Prut, și dincolo de Prut!). :-? AM (PRE) ZIS!

# popaSapca date 19 January 2021 22:06 +20

Kovesi nu va face nimic în Moldova? Din 2 motive: 1) Procurorii din Moldova au niste filmulețe cu dânsa de la bețiile la care a participat in Moldova( o cărau afara din crama 4-5 procurori moldoveni) și întâlnirile pe care le-a (ghici cu cine pe acolo? 2) Moldova nu este parte încă din (M) UE. Sa din serioși aia acolo nu se joacă că românași. Maia mai bine l-ai întrebă pe frate tau cum caută parteneri de afaceri când erai PM.

# adi date 25 January 2021 17:18 0

Deci cine e domnul din poza ?,de linga Maia Sandu .

# Agamemnon DNAche date 25 January 2021 18:59 +1

Domnul? Bărbatul dumneei! :-)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii