Vorbe de fumoar – 18.04.2021 – Vladut Magicianul, asteptat la DIICOT. CCR poate face istorie din nou

Scris de: L.J.

18.04.2021 17:42
Vizualizari: 6194

* Incepem editia in forta: zeci de mii de romani care se zbat sa plateasca rate la credite au asteptari enorme de la Curtea Constitutionala. Ca un uragan s-au napustit bancile asupra unei legi benefice pentru debitori, atacand-o in nu mai putin de 355 de dosare. Iar ceasul ticaie ametitor de repede: au ramas circa 48 de ore pana cand CCR s-ar putea pronunta. Cine a contraatacat acum la Curte si mai ales ce solida argumentatie a construit aflati cu un click aici.


* Hopa! Ce avem noi aici? Cica fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu (revocat de catre premierul Florin Citu cu scandalul pe care il stim cu totii) va fi chemat sa dea cu subsemnatul la DIICOT. Si nu doar „Vladut Magicianul” este asteptat la DIICOT, ci si Stefan Voinea (cel care i-a fost consilier la Ministerul Sanatatii), precum si doctorita Andreea Moldovan, fost secretar de stat si data afara din minister la pachet cu Voiculescu. Cel putin asta a dezvaluit jurnalista Adina Anghelescu duminica, 18 aprilie 2021, la Antena 3.

Ea a adaugat ca momentan dosarul de la DIICOT se afla in faza in rem, dar exista deja conturate suspiciuni privind trei fapte:

- acces ilegal la un sistem informatic;

- transferul neautorizat de date informatice;

- divulgarea de informatii secret de serviciu sau nepublice.

Este vorba despre datele informatice la care Voinea ar fi avut acces cu autorizarea Andreei Moldovan si cu acceptul lui Voiculescu.

Nu-i dorim nimanui raul, ci doar am remarcat felul in care Vladut a inceput sa se victimizeze in secunda a doua dupa ce Citu l-a revocat. Acum, in caz ca – Doamne, fereste! – DIICOT il va face suspect, cam ce iesiri publice va asteptati sa aiba „Magicianul”? Altminteri, dupa cum am spus in repetate randuri, prezumtia de nevinovatie este sfanta.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Neanae date 18 April 2021 20:54 +9

Incredibil! Aceasta făptura diafana, invizibila, silențioasă, modesta la punctul ca avea “n” secretari dă stat (jucau bambilici cu o armata de consilieri) și un alter ego in persoana unei cucoane, SE MANIFESTA!!! SE ARATĂ și VORBESTEEEE! Puneți-l înapoi, cu cucoane cu tot fiindcă e FĂPTURA UMANĂ. Cu experiența și obiectivele realizate in câteva luni va face praf tot ce-i sta in cale. Javre de USR-isti, ați semănat vânt de est sălbatic, PLUS va tine trena .... veți zbura in furtuna care va paște de Paște .... Ați vrut PSD Mort și la propriu și la figurat, sa DISPARĂ. Hienelor marxiste fără neam și fără istorie, luați aminte ca “cine sapa groapa altuia, cade in ea”! Tineri și liberi? Noooo, fraieri și umflați de parca mâncați numai fasole. Aere, aere, aere, practic baloane umflate. PUF ... ca tot sunteți MAGICIENI (de târg de Piscani). Doamne Ferește Romania de ÎNCHIPUIȚI !

# maxtor date 19 April 2021 01:34 -3

"Memoriul prin care Asociatia CREDERE si Alexandra Burada" nu are valoare de interpretare constitutionala.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii