Vorbe de fumoar – 18.05.2020 – Etapa a II-a a rusinii: termoscanarea pe strada

Scris de: L.J.

18.05.2020 17:07
Vizualizari: 4927

 

* Nu doar in magazine se termoscaneaza, ci si in institutiile cheie ale Justitiei. Seful Directiei Nationale Anticoruptie, procurorul Nicu Bologa, a executat rapid noilor cerinte ale Guvernului si i-a incolonat pe procurori inainte de inceperea programului de lucru. Despre ce este vorba, aflati facand click aici.* Si nu doar in parchete se intampla lucruri minunate, gratie absolut necesarei – zice premierul Orban – stari de alerta. De teama COVID-ului, instantele s-au echipat corespunzator pentru a-si putea relua activitatea (activitate blocata oricum nelegal). Astfel cum se poate observa din imaginile de mai jos, instantele au ajuns ca vorbitorul de la puscarie. Salile de judecata s-au umplut de plexilglas astfel incat "virusul ucigas" sa nu umble liber prin instanta. Imaginile sunt dezolante! 

* Dupa ce Guvernul a bagat spaima in populatie cu termoscanarea, in zilele noastre nemaifiind posibil accesul in hypermarketuri fara ca temperatura unui individ sa fie luata de paznicul de la intrarea, vedem acum termoscanarea si pe strazi. Asta desi Guvernul mai ca s-a jurat ca nu se atinge de oamenii de pe strada cu dispozitivul care indica temperatura corpului! Imaginile pe care le prezentam mai jos au fost facute publice de un utilizator Facebook, acestea relevand ca dispozitivele minune din aceste zile au ajuns sa fie folosite si in mijlocul strazii, "la biciclisti si prin taxiuri". Pai e normal asa ceva? Dupa ce ca unii oameni refuza sa isi mai achizitioneze produsele din marile magazine pentru a evita sa fie umiliti de vreun paznic sau angajat cu termoscanarea, sa ne asteptam sa ne fie teama sa mai iesim pe strada ca nu cumva sa ne alerge vreun reprezentat al cine stie carei institutii cu aparatul de termoscanat? Cumplite vremuri...Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Anonymus Magnus date 18 May 2020 17:25 +17

Eu propun termoscanare rectala. Parerea mea...

# un mizantrop date 18 May 2020 18:34 +6

Pai, cum era cu drepturile omului "un lux"?! Ne-au dat voie din tzarc, dar, numai sa-si comercializeze mastile si sa-si "incerce" jucariile cumparate pe bani multi, de la buget, fara niciun control...daca, Doamne feri, ai un pic de insolatie, nu mai zic de vreo afectiune renala si ai temperatura usor crescuta, gardianul, ori femeia de servicii iti taie dreptul la hrana, ori la libera circulatie si te arunca, inapoi in ocol...ca sa scapi de moartea prin inanitie, ori mai rau, ai o singura cale spre "libertate" - sa te inscrii pe lista sclavilor pentru export...mai, chiar ne-am tampit de tot, cum, naiba, vine asta cu imunitatea la boala, prin acte normative?! Bine, mai avem si gloata bolnavilor de "diagnostic", aia care se pisa-ntr-un borcan si se cauta...si cum, actul medical specializat costa, e bun si cortul de masurat tensiunea in canicula, si temperatura masurata (tot gratis!), testele la metrou...astept, cu curiozitate, controalele ginecologice la intrarea in parcuri...

# Andrei date 18 May 2020 19:45 +9

Termo scanarea are o abatere si de 1 grad Celsius ,este o bătaie de joc ... penibilă ridicolă o dovadă a prostiilor care ne conduc sunt penibili ridicoli de proști asemenea polițistului care era gata sa ma amendeze pentru ca nu corespundea adresa din buletin cu cea după declarația penibila si ridicolă ..............imi este rușine si scârbă de lumea in care traim ...daca cred ca o prostie se acoperă cu alte prostii este evident ca suntem conduși de oameni asemenea lui Turcan .......am o intrebare ? Daca virusul este atat de contagios cum de nici un supermarket din tara nu a avut cazuri de caserite bolnave ? Cand măștile nu erau obligatorii ? Miracol ???

# DODI date 18 May 2020 19:57 +8

Există o vorbă în popor despre unii care gândesc precum ciolaniSS și guWERNER: ei gândesc cu kurul. Și efectele se văd cu ochiul liber: economia în colaps, șomajul la cote amețitoare, medicii amăgiți cu 599 de euro de ciolaniSS dar neacordați, diaspora dragă lui ciolaniSS când e să le dea voturi este umilită precum milogii la graniță. În schimb acești bonavi care de conduc au solicitat băncilor să de-a un proiect de OUG pentru ”amânarea” ratelor dar cu capitalizarea dobânzii, creditarea întreprinderilor românești este un basm. Nulitățile din guWERNER în frunte cu reminiscența cenușie câțu scutește de impozite marile magazine pentru că nu au încasat chirii, exportă în draci fraierii de români pentru a satisface ifosele de babe la menopauză ale Germaniei și Austriei. Iar în Parlament se laudă cu marea creștere economicăp din trimestrul I când nici nu era pandemie. Putem conchide că pe români nu pandemia îi omoară ci guWERNER și ciolaniSS.

# Moise date 18 May 2020 20:41 +3

Cand o sa înceapă să-i înhațe și să-i care în "spitalele" din halele Auchan poate strângem câteva mii de protestatari la Victoriei!

# vaduva date 19 May 2020 06:59 +2

art. 13 din LEGEA 55/2020 Pe durata stării de alertă, prin ordin comun al ministrului sănătăţii şi ministrului afacerilor interne se poate institui: a) obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile publice închise, spaţiile comerciale, mijloacele de transport în comun şi la locul de muncă; b) obligativitatea organizării activităţii instituţiilor şi autorităţilor publice, operatorilor economici şi profesioniştilor, astfel încât să se asigure la intrarea în sediu, în mod obligatoriu, triajul epidemiologic şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor, ...ORDINUL COMUN ``Pe durata stării de alertă, prin ordin comun al ministrului sănătăţii şi ministrului afacerilor interne se poate institui:```NU ARE VALOARE DE LEGE....PUNCT....este un ORDIN DE MINISTRU...SI NICI NU STIU SA FI APARUT IN monitorul oficia.la art. 13 ca sa fie legala si constitutionala era obligatoriu sa se precizeze....prin lege....PLUS ca se spune POATE si NU ESTE OBLIGATORIU, este norma permisiva si nu imperativa...

# vaduva date 19 May 2020 07:10 +2

``ordinului procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie nr. 79 din data de 14 mai 2020, privind masurile cu aplicabilitate imediata la nivelul parchetelor de la data incetarii starii de urgenta, Biroul de informare si relatii publice este abilitat sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele masuri administrative dispuse, la nivel central si teritorial:```NU ARE VALOARE DE LEGE, NICI NU ESTE PUBLICAT IN MONITORUL OFICIAL CA SA POATA FI CONTESTAT, DECI NU EXISTA LA MODUL OFICIAL...NU ARE NICI O VALOARE JURIDICA...este o masura administrativa ILEGALA pentru ca NU ESTE ORDINUL DE MINISTRI de care spune art. 13 din LEGEA 55/2020...ci un ordin care poate fi contestat pe cale administrativa...eu sunt DECISA sa fac reclamatie in orice instanta si sa ii chem in judecata, pe toti, la gramada. cu tot cu SUPERMARKETURI...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii