Vorbe de fumoar – 18.08.2021 – Vasilica se joaca cu nunchakul pe langa Codul penal (Video)

Scris de: L.J.

18.08.2021 18:48
Vizualizari: 4014

* Nici nu se putea o numire mai buna pentru functia de ministru al Finantelor Publice. Deputatul PNL Dan Vilceanu stie bine de tot cum sa invarta banii publici. Bine: nu el, personal, ci mama lui. Cum s-a umplut de bani familia Vilceanu din contracte cu diverse firme de stat aflati dand click aici.


* In loc sa insiste cu monstruozitatea de a desfiinta Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie, coalitia PNL-USR-PLUS-UDMR mai bine ar trece prin Parlament legi utile statului roman. De exemplu, o lege care sa deblocheze marile proiecte de infrastructura. Apelul nu l-am lansat noi, ci chiar un om din sistem, care vede inca de la firul ierbii cum sta treaba. Click aici ca sa vedeti cat de mare este batjocura legislativa actuala!


* Daca in editia de ieri vi l-am prezentat pe judecatorul Vasilica Danilet de la Tribunalul Cluj in diverse pozitii de karate in care el insusi s-a pozat pe plaja pentru Facebook (click aici pentru galeria foto), de data aceasta va aratam doua filmulete cu acelasi megastar al magistraturii romane, facand diverse scheme cu nunchakul – tot pe plaja.


Iata mai intai ce a scris Vasilica pe Facebook marti, 17 august 2021 (vezi video):


Nunchaku este una din armele japoneze utilizate in artele martiale. La origini era un obiect folosit in gospodarie pentru separarea boabelor de orez de pe tulpina. Cum ocupantii au interzis locuitorilor din Okinawa sa poarte arme, acestia au invatat sa se apere cu ce aveau voie sa foloseasca.

In Romania este considerat o arma alba. Purtarea sa in mijloacele de transport in comun, scoli, cluburi, parcuri de distractii sau pe stadioane este infractiune”.

 

 

------

 Cristi Danilet nu ne minte cand ne spune ca nunceakul este arma alba, iar folosirea lui necorespunzatoare constituie infractiune. Problema este ca Vasilica nu ne prezinta intregul text de la art. 372 alin. 1 din Codul penal („Portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase”):


Fapta de a purta fara drept, la adunari publice, manifestari cultural-sportive, in locuri special amenajate si autorizate pentru distractie ori agrement sau in mijloace de transport in comun:

a) cutitul, pumnalul, boxul sau alte asemenea obiecte fabricate sau confectionate anume pentru taiere, intepare sau lovire;

b) arme neletale care nu sunt supuse autorizarii ori dispozitive pentru socuri electrice;

c) substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda”.


Da, ati citit bine: „locuri special amenajate si autorizate pentru distractie ori agrement”. Or, Cristi Danilet s-a filmat fluturand un nunceak taman pe o plaja. Acum ce facem? Dumneavoastra ce ziceti: se va autosesiza SIIJ fata de aceasta isprava a lui Vasilica?


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Stupuşu săltăreț date 19 August 2021 15:30 0

Io cred că pă samuraiu-râmă, îl bate şi-un prunc, de-i sună apa-n tărtăcuța.

# Vasea date 19 August 2021 17:45 0

D'alea Vasilica tata,'ceam în a zecea,la liceu,în 81', când rula filmul sovietic Pirații secolului XX.Crede-ma eram mai bun ,fara centura neagra și fără burta aia la înaintare. Apropos,ai început să îți usuci kimono-ul pe TV?

# Ioana M date 19 August 2021 19:48 0

O......imbracati l pe Vasilica ! Sau trimiteti l la sala de forte !

# Cazimir Gruia date 23 August 2021 01:12 0

Sunt sigur că erați sufletul petrecerilor în tinerețe. Sau erați ăia care râdeau ultimii, luându-se după ceilalți?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii