Vorbe de fumoar – 18.09.2020 – Se pregateste spalarea Cameliei. Noua acuzatie impotriva lui Nicusor

Scris de: L.J.

18.09.2020 17:48
Vizualizari: 4485

* Salvatorul national, Nicusor Dan, a intrat din nou in atentia opiniei publice. De data aceasta, este acuzat de ceva ce dureaza de un deceniu. Cine l-a luat in colti si mai ales din ce motiv aflati dand click aici.


* Faptul ca judecatoarea suspendata Camelia Bogdan s-a adresat Curtii Europene a Drepturilor Omului nu este o noutate (a scris Juridice.ro aici inca din decembrie 2019). De data aceasta, targul vorbeste ca vedeta magistraturii romane ar avea proptele zdravene la CEDO, astfel incat va fi albita intr-un mare fel. Ba chiar dupa modelul inculpatei Laura Kovesi. Acuma ce sa zicem... Asteptam spectacolul.


* Va spuneam in iulie ca gasca de la „Unitatea Haules” DNA Ploiesti – in frunte cu tartorul Lucian Onea – a fost spalata de catre Sectia pentru procurori in materie disciplinara din CSM, „Brigada Nufarul” legandu-se de un aspect de procedura, iar nu de fond (click aici pentru a citi). Ei bine, acum o membra a gastii, procuroarea Laura Bucica (actualmente la PJ Campina), vrea sa iasa la pensie. Partea interesanta este ca inca nu stim daca Inspectia Judiciara a declarat sau nu recurs la Inalta Curte fata de hotararea „Sindicatului”. Si daca a declarat, urmatoarea intrebare este: constituie acest lucru motiv pentru ca Sectia de procurori sa refuze o cerere de pensionare? Oricum: stati pe faza – cazul Laurei Bucica va fi discutat la CSM marti, 22 septembrie 2020.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Ioana M. date 18 September 2020 21:42 +17

Si la CEDO tot cu 'proptele' ? Aoleo ce a ajuns CEDO dupa ce i or fi invatat ai nostri cum se ' judeca' ....

# DOREL date 19 September 2020 23:42 +5

Stați liniștiți la locurili voastre, CEDO nu e altceva decât o cioara vopsita., ca și UE I! Și b) : oare, de ce-or fi plecat englezii? That îs the question! Părerea mea...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii