Vorbe de fumoar – 18.10.2019 – Consilierii de la Cotroceni au facut curat dupa Werner

Scris de: L.J.

18.10.2019 17:44
Vizualizari: 4789

* Careu de pensionari pe masa lui Klaus Iohannis. Nu mai devreme de joi, 17 octombrie 2019, membrii Sectiei pentru procurori din CSM i-au trimis presedintelui patru propuneri in acest sens. Ne-au atras atentia doua nume de procuoare: una – de la DIICOT – a fost laudata de Kovesi pentru merite deosebite in 2011, cand Luluta era Procuror General. Cealalta – de la PICCJ – a semnat ordonanta de clasare pentru judecatorul Ovidiu Galea, pe care l-a nenorocit brigada de la DNA Oradea. Dati click aici sa vedeti despre cine este vorba!


* Ramanem cu atentia alaturi de presedintele Klaus Iohannis (foto), care a profitat de inca o ocazie si ne-a facut sa ne crucim. Tot joi, chiar inainte sa intre la reuniunea Consiliului European, Werner a dat-o de gard cu politica externa, confundand Finlanda cu Franta si vorbind despre „presedintia franceza” a Consiliului Uniunii Europene. Din fericire, cei care se ocupa de site-ul Cotrocenilor au remediat greseala, scriind corect: „presedintia finlandeza”. Cu toate acestea, consilierii lui Iohannis au lasat declaratia video, in care presedintele se face de bafta (click aici pentru dovada, dupa momentul 4:53).

Klaus Iohannis s-a referit – desigur – la presedintia rotativa a Consiliului UE, pe care fiecare stat-membru al Uniunii o detine timp de 6 luni si pe care tara noastra a indeplinit-o in perioada ianuarie-iunie 2019, fiind succedata de Finlanda. De altfel, desi in Romania Klaus injura din ficati guvernarea PSD, acolo, la Bruxelles, politicianul a laudat felul in care autoritatile autohtone au exercitat conducerea Consiliului UE.

Atentie! Vorbim despre doua institutii diferite: Consiliul UE nu este acelasi lucru cu Consiliul European, la a carui reuniune a participat Werner joi. Daca tineti minte, acum fix un an, in octombrie 2018, sotii Klaus si Carmen Iohannis s-au plictisit groaznic de sedinta Consiliului European, luandu-si picioarele la spinare, in calitate de turisti, catre muzeul din orasul italian Pompeii. De data aceasta, dupa toate aparentele, presedintele n-a mai luat-o cu el la Consiliu pe doamna Georgeta, ci a incercat sa para ca el chiar se afla acolo cu treaba. Ce nu face un candidat pentru un nou mandat de lux si confort...


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Marcel date 19 October 2019 11:04 +1

NA, ce asteptari putem avea de la NAZISTUL DE SIBIU?

# DODI date 20 October 2019 00:44 +1

Boul tot bou rămâne chiar dacă mugește în altă limbă și în fața altei PORȚI. Mentalitatea de slugă nu i se poate scoate acestui sfertodoct nici cu acid și nici cu forcescul. Dacă îi elimini din vocabularul lui sărac noținile legate de PSD, Guverul Dăncilă și Parlament amuțește. Iar pupincuriștii din PNL alături de el.

# escu date 21 October 2019 10:05 +2

He, he, he, dacă confuzia ar fi fost făcută de VV Dăncilă ce spume ar fi făcut la gură propagandiști johanniști. Așa, au pus repede batista pe țambal.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii