Vorbe de fumoar – 18.12.2020 – Delirul ambasadorului

Scris de: L.J.

18.12.2020 16:40
Vizualizari: 5458

* Presedinta ICCJ, Corina Corbu, si judecatorii supremi pe care ii pastoreste ar putea da o lovitura rasunatoare in materie penala. Totusi, transarea situatiei risca sa aduca o povara pentru romanii carora procurorii le sufla in ceafa. Problema este spectaculoasa nu doar in latura ei sociala, ci si sub aspect tehnic. Faceti click aici ca sa intelegeti de ce.


* Daca vi s-a parut bizar ca o companie – fie ea si un gigant, precum Pfizer – sa inceapa a vinde un vaccin impotriva coronavirusului dupa numai cateva luni de testare, stati sa vedeti ce a patit cineva la numai cateva minute dupa ce s-a vaccinat in direct! Avem si video, asa ca nu va lasati rugati sa dati click aici.


* In caz ca va venea sa exclamati: „Doamne, apara si pazeste!”, dar nu aveati ocazia, va oferim noi una: ambasadorul SUA Adrian Zuckerman. La peste un an dupa inlaturarea PSD de la putere, americanul inca nu poate dormi de grija „baronilor rosii”. Da, exact asa s-a exprimat el vineri, 18 decembrie 2020, cand si-a deplasat fizicul la Oradea ca sa marcheze 31 de ani de la Revolutie. Iar pentru ca tupeul vatafului sa fie intins la maximum, Zuckerman a indraznit sa deschida pliscul despre traficul de persoane din Romania. Stati linistiti: nu l-a intrebat nimeni despre traficul de minore din jurul bazelor americane de la Deveselu si Mihail Kogalniceanu.


Redam aberatiile lui Adrian Zuckerman, citate de Agerpres:


Ce s-a inceput acum 31 de ani trebuie sa se termine. Pentru ca Revolutia nu s-a terminat complet. Mai exista baronii rosii si altii care nu ar trebui sa fie in parlament sau in guvern. (...) Traficul de persoane trebuie terminat si trebuie sa fie o piata libera. Romania o sa aiba un viitor de succes daca lucrurile acestea se fac.

America este cel mai bun prieten al Romaniei si nimeni nu trebuie sa uite asta. Nici oamenii din Romania, nici altii din afara Romaniei. Doi. Cel mai important este ca trebuie sa fie respectat statul de drept in Romania. Trebuie eliminata coruptia (...) si au fost facuti pasi mari in aceasta directie, anul acesta. Trebuie sa fie legi care sa incurajeze dezvoltarea economica si colaborarea dintre cele doua tari. Daca se fac lucrurile acestea, viitorul Romaniei este in ordine. Eu cred ca nu exista niciun motiv, daca exista piete libere in Romania, ca Romania sa nu fie la acelasi nivel ca Anglia, Franta sau orice alta tara din Europa de Vest”.


Din fericire, exista si figuri publice care taxeaza apucaturile de bulibasa ale unor ambasadori precum Adrian Zuckerman, Hans Klemm si altii de teapa lor. Iar o astfel de figura publica este judecatoarea Lacramioara Axinte, vicepresedinta Tribunalului Botosani.


Iata ce a scris magistrata pe Facebook:


Este regretabil ca este tolerat un asemenea ins, care habar n-are care ii sunt atributiile.

Afirmatiile sale nesocotesc grav si nescuzabil vointa electoratului roman.

Cetatenii romani sunt oameni liberi si nu trebuie sa ceara voie niciunui ambasador, fie el si al SUA, inainte de a pune stampila de vot pe un candidat sau altul.

Ambasadorul Romaniei in SUA si-a permis vreodata sa denigreze electoratul american?”


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Neanae date 18 December 2020 20:40 +33

Ce mila-mi e de el, Zahărom! Toată familia lui e îngrijorată de apucăturile lui, iar el arde, in timp ce țara se piaptănă, de îngrijorare ce Votează romanii și de Revolutia din ‘89 care este in căpșorul’ lui în curs de 31 de ani! De câte ori este in orele de aer de la neuro, face numai daune! Rog sa i se schimbe tratamentul, cu unul mai eficient! Bietul Man ...

# Lita date 18 December 2020 21:58 +25

A. Zuckerman:"Trebuie eliminata coruptia"...Ori ne crede prosti, ori are o problema. Dar de coruptia din tara ce parere are? https://www.ntd.com/2020-election-investigation-who-is-stealing-america_540191.html

# Lita date 18 December 2020 22:04 +21

Corectura : coruptia din tara sa, adica SUA

# VIKY date 19 December 2020 15:00 +3

Securistii au bolcat video cu vaccinarea in direct, nici macar articolul de pe Lumea Babilor nu se poate deschide.

# Hello. SUA ! date 19 December 2020 23:10 +3

Pentru domnul Zuckerman (zis ambasador) S.U.A : (proverb-romanesc) ....PROSTUL nu e prost destul , daca nu e si FUDUL !!....si .....Cainele moare de drum lung si PROSTUL de grija altuia (Romania) !. TREBUIE eliminata coruptia in S.U.A mai intai .!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii