Vorbe de fumoar – 19.06.2020 – Tudorele, ce-ai facut?!

Scris de: L.J.

19.06.2020 14:27
Vizualizari: 5050

* Incepem editia in forta, cu umilinta pe care le-a dat-o fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader actualilor guvernanti PNL-isti, in special premierului Ludovic Orban. Dupa cum probabil ati vazut deja, Comisia de la Venetia a ales sa le aplice o zdravana placuta suedeza liberalilor, refuzandu-le cererea de a-l revoca pe Tudorel din randurile membrilor ei. Dar umilinta pentru Sica Mandolina a fost inca mai mare vineri, 19 iunie 2020, cand Tudorel Toader a iesit public si a spus ca, practic, Orban nu este altceva decat un biet urechist si ca a cerut revocarea fostului ministru din calitatea de membru al Comisiei de la Venetia doar ca sa se afle in treaba.


Iata declaratia facuta de Tudorel Toader pentru Antena 3:


Va rog sa fiti de acord ca raspunsul meu sa nu se adreseze premierului, care nu stiu daca l-ar intelege. La Comisia de la Venetia sunt membri titulari si membri supleanti. (...) Acolo este un organism consultativ format din specialisti in domeniul dreptului constitutional si justitiei constitutionale. (...) Comisia cunoaste realitatile din toate zonele geografice ale lumii, si din Romania, face distinctii intre o desemnare si alta, intre o cerere si alta, face distinctie intre incarcatura profesionala a unui membru titular si dimensiunea politica pe care un guvern sau altul doreste sa o dea postului respectiv. Comisia functioneaza de 30 de ani de zile. (...) Comisia are un corp de experti de cel mai inalt nivel. Stie sa faca deosebirile necesare dintre interesele de moment si interesele politice ale unui guvern sau altul, care vrea sa numeasca cel mai probabil omul lui, pe principiul daca e al nostru e si bun”.


* Parca sugerand ca prim-ministrul Ludovic Orban este prea neinsemnat ca sa-i retina numele, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere l-a trecut drept „Victor Orban” in comunicatul privind vizita premierului si a ministrului Transporturilor, Lucian Bode, la santierul autostrazii Comarnic-Brasov (vezi facsimil). Totusi, sa privim partea buna a lucrurilor: bine macar ca tot acolo, la CNAIR, contopistul care se ocupa cu postarea comunicatelor pe Facebook nu a scris „premierul Sica Mandolina”.

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 19 June 2020 22:15 +24

Chiar dacă nu ne place trebuie să recunoaștem că este o diferență imensă între VICTOR ORBAN și ludovid orban, este diferența dintre un patriot și un pupincurist, dintre un om cu dragoste de țară și unul îndrăgostit de fesele lui ciolaniSS.

# VIKY date 19 June 2020 22:33 +17

Minciuna, mediocritatea, lasitatea, hotia, manipularea, lipsa de caracter, analfabeti...sunt cateva dintre calitatile guWernului infect, in frunte cu dictatorul.

# escu date 20 June 2020 08:19 +11

Toți pițifelnici cred că orice demers la structurile europene trebuie luat în considerare. Sică Mandolină crede că la Comisia de la Veneția sunt oameni de teapa lui Motoc care să facă ce dorește pipota lui. Un eminent profesor în drept este tratat ca orice neștiutor de carte de la liberali. Oare Alina Gorghiu, doctoranda îndrumată de T.Toader, a avut vreun rol? Vedeți, domn profesor, toate doctorandele dumneavoastră v-au creat numai probleme personale. De fapt, se manifestă, în rândul liberalilor, din ce în ce ai mult o atitudine de denigrare a știutorilor de carte din rândul magistraților, medicilor etc. După atacul la medici, precum dr. Beurean și S. Cercel, au urmat profesorii în drept T. Toader și acum, mai nou, R. Weber, deoarece sunt persoane care au demonstrat că știu carte și au dat cu flit analfabeților și șmecherilor din politică.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii