Vorbe de fumoar – 19.07.2020 – Clonati-o pe avocata!

Scris de: L.J.

19.07.2020 12:10
Vizualizari: 5289

* Daca va mai intrebati ce se mai aude despre dosarul in care Laura Kovesi a fost trimisa in judecata disciplinara de catre Inspectia Judiciara, aflati ca nu avem vesti bune. Care este motivul si cand ar putea veni din nou Faraoanca in fata Sectiei pentru procurori in materie disciplinara (asta, desigur, daca va binevoi sa-si miste augusta faptura ca sa dea ochii cu Brigada Nufarul) aflati dand un click aici.


* Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, are sansa istorica de a salva 1.200 de romani, care altminteri risca sa ramana pe drumuri. Trebuie doar sa-i propuna sefului sau, Ludovic Orban, un proiect de ordonanta de urgenta. Iar ceasul ticaie impotriva tuturor. La ce ne referim puteti citi cu un click aici.


* Excelent discurs a avut zilele trecute avocata Diana Iovanovici-Sosoaca in Piata Victoriei (chiar in fata Guvernului ocupat de talibanii dictaturii COVID-19)! Cine n-a avut timp sau pur si simplu n-a vrut sa citeasca Legea carantinarii ar face bine s-o asculte pe avocata Sosoaca, astfel incat sa inteleaga dimensiunea tiraniei impuse de Ludovic Orban, Raed Arafat si ai lor sub pretextul protejarii romanilor de asa-zisa pandemie de coronavirus. Am spune mai multe, dar cuvintele sunt mult prea mici fata de incendiara luare de pozitie a avocatei Diana Iovanovici. Deci click mai jos, ca sa o ascultati singuri!

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Ioana M. date 19 July 2020 17:04 -17

Discurs amestecat.Adevaruri si manipulare. Cand vorbesti despre legalitate , trebuie sa dovedesti ca respecti legea. Dna a avut autorizatie ?

# Ion date 19 July 2020 22:03 -2

ONG -ista ,sorosista?

# Liţă date 19 July 2020 22:42 +5

Discurs excelent, dar nu pentru cei care s-au obişnuit cu botniţa şi jugul.

# @Ioana date 19 July 2020 23:08 +3

Nu zău ?! Autorizație pentru ce ? Manipulezi prea grosolan stimata Ioana .

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii