Vorbe de fumoar – 19.08.2020 – Negulescu avea lista cu generali SRI care trebuiau paraditi

Scris de: L.J.

19.08.2020 18:05
Vizualizari: 5278

* Printre scandaluri si dezbateri legate de masurile luate de Guvern pentru asa-zisa combatere a pandemiei de coronavirus, un lucru foarte grav s-a intamplat. O combinatie ce implica zeci de milioane de euro pana acum, si care continua sa produca. Despre ce este vorba, aflati de aici.


* Marele interviu cu tortionarul de la DNA Ploiesti Mircea Negulescu se dovedeste a fi o lucratura electorala incercata de paraditor. Una indreptata impotriva fostului premier Victor Ponta. Din fragmentele de interviu difuzate pana acum de Realitatea Plus observam ca Mircea Negulescu are niste tinte clare: Sebastian Ghita, familia Cosma si Victor Ponta. Practic, fostul procuror DNA nu face altceva decat sa incerce sa pozeze intr-o victima si sa lanseze acuzatii impotriva celor amintiti mai sus. Prin oras se aude ca anumite personaje i-ar fi promis protectie lui Mircea Negulescu, in schimbul atacarii lui Victor Ponta inainte de motiunea de cenzura (unde fostul premier poate face diferenta), alegerile locale si alegerile parlamentare. Scopul ar fi ca in urma afirmatiilor lui Negulescu, DNA sa se autosesizeze si sa deschida un nou dosar impotriva lui Victor Ponta, astfel incat acesta sa fie scos din jocul politic de nivel inalt. Problema este ca “Portocala” ar putea sa-si faca si mai mult rau, caci in tot acest scandal pot fi deranjate si alte personaje (unele nu la vedere), care pot da drumul la alte probe impotriva paraditorului. “Zdreanta” ar trebui sa mai stie ca in Bucuresti mai exista un personaj celebru, care disperat sa scape de puscarie a umplut cu bani diverse persoane care ii promiteau ca il vor ajuta sa nu ajunga dupa gratii, dar care in final s-a ales falit si cu o condamnare la ani grei de inchisoare.


* Ramanand tot la Mircea Negulescu, fostul deputat Vlad Cosma (cel care a devoalat toate mizeriile de la DNA Ploiesti) a facut o dezvaluire bomba. Intr-o interventie telefonica la Realitatea Plus, unde a comentat a doua parte a interviului lui “Zdreanta”, Vlad Cosma a dezvaluit ca acesta avea pe birou o lista cu judecatori, dar si cu generali SRI pe care dorea sa ii paradeasca. Tare curiosi suntem sa aflam pe ce generali SRI pusese ochii Negulescu. Suntem convinsi ca si generalii din SRI sunt si mai curiosi.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 19 August 2020 21:52 +2

Lista lui paraditoru? E ca la radio erevan! In coloana a doua era cine de cine raspunde! De paradit de la 3litere...asta chiar e buna gluma! Sa paradeasca slugile stapanii??

# evrika date 19 August 2020 22:52 -17

FALS ,, 1. LISTA CU NUME A FOSTA LASATA DE COSMA PROC. PORTOCALA.. 2. SINCER REGRET SCOterea lui portocala din sistem 3. SIJUL NU ESTE CEEA CEEA CE CREDETI VOI. 4. DE UNDE AVEA COSMA LISTA CU NUMELE COR DIN SRI. 5 PENTRU CEI CARE AU VIZIONAT INTERVIUL CU ATENTIE . EXECUTIA DNA A INCEPUT CU FUGA SUBTILA A LUI GHITA , CITEZ DIN INTERVIU , GHITA NU E O PF ESTE O INSITUTIE ' .

# Elena date 19 August 2020 23:18 +8

Zdreanta se da singur in primire. POPCORN :-) Ne zice si lista de judecatori pe care ii urmarea ?

# Negulescu, zdreanta date 20 August 2020 15:42 +2

Evrika... Guștere, tu ești Onucă? Sau nevasta lu' Portocala? Te doare, nu? Băgați capul pe aici, pe la luju, v-ați reactivat? Sunteți asa de fraieri încât nu va dati seama ca va înfundati singuri? La cât ati dovedit a fi de prosti, nu ma mir... Daca ești doar un postac cu epoleți, nu te stradui prea tare ca fondurile sunt reduse, de data asta... S-a încercat cu gibonul asta o mica diversiune, dar nu-l mai crede nimeni victima... Dimpotrivă, dând date din dosare, și-a pus foc la încă o valiza.... De trei zile rad de ma sufoc..

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii