Vorbe de fumoar – 19.10.2020 – S-a suit scroafa-n copac la CSM. Bobita ii numara zilele lui Predoiu

Scris de: L.J.

19.10.2020 18:14
Vizualizari: 4174

* Banca Nationala a Romaniei a emis un punct de vedere surprinzator legat de un subiect de mare viitor. Spunem: „surprinzator”, intrucat pana acum BNR s-a pozitionat in sens contrar pe acelasi subiect. Si nu o data, ci de doua ori. Dar mai multe aflati cu un click aici.

 


* Daca ati mai pomenit asa ceva... Doar ca i se vehiculeaza numele pentru functia de viitor membru CSM si nu isi mai incape in piei de bucurie si mandrie. Sustinere mare trebuie sa aiba in spate judecatorul de judecatorie din CSM Bobita Matilet, caci despre el vorbim, de isi permite asa arogante. Fiti atenti ce am auzit: se face ca intr-o sedinta CSM de zilele trecute, pe Bobita l-a luat gura pe dinainte si s-a apucat sa ii numere zilele lui Catalin Predoiu la Ministerul Justitiei (stiti, Ministerul ala unde zice el ca nu a fost cu Legile Justitiei). Contextul era unul extrem de interesant caci se vorbea tot despre legi si despre voturi in CSM. La un moment dat, dezbateriile fiind in toi, Matilet ar fi exclamat ca votul lui Predoiu din CSM va fi exprimat daca acesta mai apuca functia de ministru al Justitiei in anul viitor, 2021. Adicatelea, in mandatul pe care zice ca il va castiga el. Auzind acestea ne-am si mirat, ca la cat de mieros si dragut este Matilet cu unii membri CSM nu ne-am fi gandit ca il deranjeaza atat de tare votul lui Predoiu. Totusi, ne intrebam, daca Matilet are dreptate si Predoiu e debarcat de la sefia Ministerului Justitiei la inceputul lui 2021 cum sa numim "dreptatea" lui Bobita: premonitie sau "informatie pe surse"?


 

 

* Directia Nationala Anticoruptie a anuntat luni, 19 octombrie 2020, punerea sub control judiciar a unui ofiter de politie judiciara care a activat in acelasi parchet pana in martie 2020. Daca vreti sa aflati cum il cheama pe ofiterul de politie judiciara si ce acuzatii ii aduce DNA, dati un click aici.

 


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


Comentarii

# Cetateanul date 19 October 2020 20:39 +2

Bre dăștăpților...nea ăla din poză se cheamă gheorghe! Indentificarea lu pește e precum asemănarea dintre mâncare și mâncărime :)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii