Vorbe de fumoar – 19.11.2021 – Scrisoarea ministrului Justitiei catre presedintele CCR (Document)

Scris de: L.J.

19.11.2021 19:04
Vizualizari: 5441

* Avem un mesaj pentru cei care locuiesc in Bucuresti sau in orice alt oras unde termoficarea este praf si pulbere: vedeti ca Ministerul Mediului al UDMR-istului Tanczos Barna vrea sa agraveze lucrurile. Click aici ca sa va enervati pana la capat!


* Alt minister – cel al Transporturilor – a pregatit un proiect de modernizare a infrastructurii. Cand pretinde ministerul ca vor fi gata lucrarile si mai ales cat costa ele aflati facand click aici.


* Tineti minte ca acum 10 zile presedintele CCR Valer Dorneanu a publicat o adresa catre ministrul interimar al Justitiei, Lucian Bode, prin care ii spunea – desigur: intr-un limbaj institutional – sa nu se agite, caci Curtea Constitutionala a Romaniei nu va face sluj in fata comisarului european pentru Justitie (click aici pentru a citi)? Ei bine, Luju.ro a solicitat la MJ adresa initiala – cea a ministrului catre presedintele Curtii. Iar astazi am primit-o, asa ca v-o prezentam mai jos in facsimil:
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# X date 22 November 2021 12:17 +2

Ai vrut sa spui "cu referire sau referitor", în niciun caz " în referire" Mai învățați copii, mai învățați!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii