Vorbe de fumoar – 2.03.2021 – Presiuni pentru executia Adinei Florea

Scris de: L.J.

02.03.2021 17:27
Vizualizari: 4102

* „Guvernul Romaniei trebuie sa raspunda pentru demersurile sale agresive, la limita abuzului de natura penala, specifice unui mandru continuator al politicilor Partidului Comunist Roman”. “Intr-o maniera specifica unui regim dictatorial, coalitia aflata la guvernare urmareste incalcarea unor principii constitutionale si europene”. Sunt doar doua dintre acuzatiile extrem de dure lansate impotriva regimului Iohannis si Guvernului Citu. Iar tocmai din cauza practicilor sale Executivul PNL-USR-UDMR va avea zile grele in urmatoarea perioada. Click aici pentru mai multe detalii.


* E haos cu marile proiecte din Capitala. Mari proiecte care au fost incepute de fosta administratie condusa de Gabriela Firea, dar pe care Nicusor Dan este incapabil sa le finalizeze. Desigur, si-a gasit deja scuze. Mai multe informatii aflati de aici.


* Auzim ca se fac presiuni serioase la Inspectia Judiciara pentru executia procuroarei Adina Florea de la SIIJ. Stiti ca procurorii din CSM, toti cu dosare la SIIJ, au sesizat Inspectia Judiciara impotriva Adinei Florea pe motiv ca aceasta a indraznit sa o puna sub control judiciar pe Laura Kovesi, acuzand in acelasi timp si scurgeri de informatii de la SIIJ, de parca jurnalistii doar la SIIJ au surse. Raportul nu a fost finalizat de Inspectia Judiciara, dar din cate am aflat nu mai e mult pana cand va fi gata. Si am mai aflat ceva. Si anume ca in aceste zile s-ar fi facut presiuni pe la Inspectia Judiciara din partea unor zone interesate sa-i ia gatul Adinei Florea, astfel incat raportul sa fie cat mai favorabil pentru inceperea executiei procuroarei SIIJ. Pentru ca daca Inspectia Judiciara va spune ca Florea si-a exercitat activitatea cu rea-credinta sau grava neglijenta, procurorii din CSM vor trece la pasul urmator, insemnand excluderea acesteia din magistratura.


* Inalta Curte isi prezinta miercuri, 3 martie 2021, bilantul de activitate pe anul 2020. Evident, se va intampla in sistem videoconferinta, astfel incat sefa instantei supreme Corina Corbu nu va mai avea ocazia sa se traga mandra in poza cu liderul suprem Klaus Iohannis, asa cum a facut in trecut. Asteptam si noi sa vedem marile realizari ale Inaltei Curti, in frunte cu cele ale lui Ionut Matei, insa avem o sugestie pentru Corina Corbu. Poate ne va spune si ce a facut pentru reducerea numarului de restante in motivarea hotararilor, caci sunt vreo 3000 de sentinte si decizii neredactate in termenul legal (click aici pentru a citi).


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Gilu date 3 March 2021 07:47 +1

Fără oameni corecți in justiție! Secaturi,limitați,plescari,slugoi,ignoranți,înainte la plăcinte!

# PROFESIONALISM date 3 March 2021 15:03 0

Cum de comparati voi PCR-ul cu nulitatile astea de la PNL-USR? Macar, daca ai tras linie, dupa comunisti a ramas ceva! Dupa PNL/PDL-USR, ce ramane? Sistemul SRI-DNA? Datorii? Cei mai slabi prim ministrii pe care i-a avut Romania? Un Presedinte care urăște poporul roman? Nu ridic oda comunistilor, sa fie clar, dar nici macar ei nu merita comparati cu PDL-USR-PNL-PLUS!

# profesionalism date 3 March 2021 15:15 +2

Nu mai scapam odata de ciuma asta care se cheama Kovesi? Sunt prea mari fortele care o sustin pentru a putea face fata dna Adina Florea, singura?! Probabil ca s-a inteles pana acum ca forte de anvergura asta nu se pot alimenta decat din bugetul national si din cel european, prin fraudare, evident! Dar,na, ei au voie! Nu poate nimeni sa le taie finantarea ca sa avem si noi un pic de liniste?!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii