Vorbe de fumoar – 2.04.2020 – Baza NATO langa Bucuresti

Scris de: L.J.

02.04.2020 17:20
Vizualizari: 5114

 

* Foarte bine s-a miscat Baroul Bucuresti: a infiintat un cont unde oricine doreste poate dona pentru membrii baroului pe care starea de urgenta ii lasa fara venituri. Nu de alta, dar pana acum zeci de confrati bucuresteni si-au strigat disperarea. Care este IBAN-ul unde puteti dona aflati facand click aici.


* Ramanand in zona avocatilor, va prezentam dezvaluirea facuta de catre maestrul Gheorghe Piperea: Ministerul Apararii Nationale a scos la licitatie un contract de aproape 18,32 de milioane de euro fara TVA (la care se adauga circa 2,3 milioane euro fara TVA cheltuieli diverse si neprevazute) in vederea construirii unei baze de stationare temporara pentru trupele NATO in Tunari (o comuna din nordul Bucurestilor). Contractul este prevazut a dura 7 ani si 3 luni. Acuma ce sa zicem... Daca tot ne jucam de-a inchisoarea nationala, macar sa ne jucam si de-a ocupatia militara.


Dar mai bine va aratam cum a comentat avocatul Piperea pe Facebook:


Primesc de la un cititor, prin mesaj privat, un link de pe SEAP (portalul achizitiilor publice) care duce la o licitatie pentru realizarea unei 'baze de stationare temporara' a NATO la Tunari.

Valoarea estimata a proiectului este de 18,3 mil euro, costurile neprevazute fiind estimate la 2,3 mil euro.

[poate ca va intrebati cum se poate estima neprevazutul si unde s-ar putea duce acesti 2,3 mil euro suplimentari; lasati, nu va mai intrebati, ca e stare de urgenta si puteti fi acuzati de fake news].

Ce se intampla, totusi? De ce este nevoie de o baza de stationare TEMPORARA a NATO, la Tunari, la doi pasi de Bucuresti, a carei constructie va dura 89 de luni, adica aproape 7 ani?”


* Va era dor de Dragos Pislaru, fost ministru al Muncii in guvernul Dacian Ciolos si fost contractor al CJ Teleorman, cot la cot cu Florin Citu, pe vremea cand respectivul consiliu judetean era condus de Liviu Dragnea (detalii aici)? Daca da, atunci va spunem noi ce mai face Pislaru pe la Bruxelles, acolo unde o parte a poporului roman l-a trimis ca europarlamentar PLUS: a semnat, alaturi de alti 62 de eurodeputati din diferite tari, o scrisoare catre Helena Dalli, comisareasa europeana pentru Egalitate.

Va gandeati ca cei 63 de alesi militeaza pentru egalitatea in accesul la tratament medical al tuturor bolnavilor de coronavirus sau pentru egalitatea de sanse a tuturor statelor-membre la fondurile pe care Bruxelles-ul le poate debloca pentru gestionarea crizei sanitare? Ei, as! De altceva ii mananca-n doctrina pe Paslaru & co.: de faptul ca familiile de homosexuali, lesbiene si alte minoritati sexuale (asa-numitele „familii-curcubeu”) nu mai au libertate de miscare in UE acum, cand a intrat lumea in carantina. Ca sa nu fim singurii care se umplu de jena stiind ca un exemplar ca Dragos Paslaru ne reprezinta in Parlamentul European, va lasam si pe dumneavoastra sa cititi scrisoarea in limba engleza facand click aici.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 2 April 2020 18:44 +16

O explicație posibilă pentru gestul lui Pâslaru și a celorlalți europarlamentari care au semnat petiția este aceea că toți sunt... rupți în ... O fi având bieții de ei ceva gânduri dosite în fundurile gândirii.

# Edelweiss - Ivory Tower Analyst date 2 April 2020 23:40 +10

Nop! Nu va fi bază militară tipic NATO ci va fi un fel de „corp de gardă” al Ambasadei SUA de pe dr. Librescu, aflată la aprox. 4 km în linie dreaptă, 7,2 km pe căi rutiere în sens antiorar și 8,5 km în sens orar. Bineînțeles, cu această ocazie acolo se vor implementa multe năzbâtii și multe scârnăvii ce în general însoțesc trupele SUA în lume: tehnică radioelectronică, „Integrated Air and Missiles Defense”, închisori CIA, bordeluri cu minore răpite, oficine ale serviciilor secrete SUA, etc. etc. Așadar, de parte de ideea de a întări ocupația Koloniei (n-are nimeni nevoie să ocupe un prost care se pune singur în genunchi, ar fi o ilogică risipă de resurse logistice) cât mai ales este vorba de ÎNTĂRIREA SECURITĂȚII OBIECTIVELOR AMERICANE. N-are nici o treabă nici cu păpușa cu șepcuță de 1 dolar și 25 de centime, nici de interesele oculte ale sclaveților și argaților recrutați din rândurile mancurților dâmbovițeni.

# Eu date 3 April 2020 00:30 +1

Eu m-am oprit îngrețoșat la titlu : "rainbow families and their children"... Probabil sunt prea tâmpit sa pricep cum este cu globalismul asta... Nu am "deschiderea" necesara...

# ciordache date 9 April 2020 16:54 0

Hopaaaa! Acum nu mai sunt buni americanii sau nato? Atentie dle av. si de la fratii americani e rost de ceva contracte.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii