Vorbe de fumoar – 2.04.2021 – Se ingroasa gluma pentru procurorul Pirlog

Scris de: L.J.

02.04.2021 15:00
Vizualizari: 6511

* Guvernul Citu nu se lasa, ci vrea si mai multe masuri care vor afecta mediul de afaceri – si asa lovit de criza. In ce fel vrea ministrul de Interne Lucian Bode sa inaspreasca pedepsele pentru firme aflati dand click aici.


* Ati vazut deja felul incalificabil in care mai multi judecatori si procurori activisti se exprima la adresa unor colegi de breasla si a unor jurnalisti, facand in paralel politica si punand la cale arestari si perchezitii de noapte. Ei bine, vineri, 2 aprilie 2021, Inspectia Judiciara a confirmat pentru Lumea Justitiei ca s-a autosesizat in urma respectivelor postari si comentarii, fiind declansate verificarile disciplinare. Nicio grija insa, caci nimic nu se va intampla in final. Doar dosarul Inspectiei, daca se vor constata abateri disciplinare, va ajunge la Sectia pentru procurori a CSM. 

 

 

* Dupa ce au fost publicate discutiile sale de pe forumul magistratilor in care il ataca pe seful CSM Bogdan Mateescu, si nu doar, iata ca apar noi dezvaluiri despre procurorul #rezist Bogdan Pirlog. Si nu orice dezvaluiri, ci unele destul de grele. Site-ul national.ro a prezentat o serie de documente cu privire la niste deconturi facute de procurorul Bogdan Pirlog. “Unele pentru a participa la diverse conferinte internationale în calitate de copresedinte al Asociatiei 'Initiativa pentru Justitie'. Chiar cea care solicita desfiintarea Justitiei Militare! Iar altele pentru a justifica perioade si de cate doua-trei luni petrecute la malul marii, 'moca', alaturi de familie si politistii 'de suflet' Ivan Adrut si Catana Adrian. Ca si descinderile la camera 108 a Caminul Marinei Militare C2 din Mamaia alaturi de cealalta politista de suflet, Lili Marcu”, scrie national.ro. Cam nasol...

Pe de alta parte, ne-a atras atentia un comentariu facut la acest articol, comentariu in care erau atacati prim-adjunctul PICCJ Bogdan Licu si seful SPP Lucian Pahontu, acesta din urma unul dintre cei mai puternici oameni din Romania, cei doi fiind acuzati ca ar fi sursa dezvaluirilor. Comentariul ne-a atras atentia pe motiv ca este semnat “Caius Marcius Maximus” (vezi facsimil), or stim ca seful CSM Bogdan Mateescu sustinea pe Facebook intr-o disputa avuta cu un anume “Caius Marcius” ca in spatele acestui pseudonim s-ar ascunde procurorul Bogdan Pirlog (click aici pentru a citi). Asa ca ne intrebam: sa fie oare “Caius Marcius Maximus”, care ii ataca pe Bogdan Licu si Lucian Pahontu, tot Bogdan Pirlog?

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 2 April 2021 18:29 +8

IJ va face nimic precum a făcut neti mulți ani la rând. Acum doar nu și-or infirma propria jurisprudență. Deci rămâne cum am stabilit: mumu la politicieni și societate, aplauze pentru #. Mai lipsea dorel din peisaj și chiar era masa completă. PS Oare Klaus ce o zice de aia cu gașca de infractori ce a acaparat Cotroceniul? Dacă nu zice nimic nimic o ști el ceva :). Oare de aia sa fi fugit consoarta tapalabaului?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii