Vorbe de fumoar – 2.10.2019 – DIICOT o baga in mormant pe mama Luizei

Scris de: L.J.

02.10.2019 17:43
Vizualizari: 3820

* Gestul sefului DIICOT Felix Oliver Banila de a-si da demisia a creat un precedent periculos pentru independenta Justitiei. Si a vulnerabilizat intregul sistem judiciar. Nu o spunem noi, ci unul dintre cei mai apreciati avocati din Romania. Click aici ca sa aflati despre cine este vorba si cum argumenteaza avocatul avalansa pe care risca sa o declanseze in sistem demisia lui Banila.


* Sfasietoare filmarea pe care o puteti vedea mai jos, si care demonstreaza ca victimele din cazul Caracal au fost aduse la disperare. Si nu doar din cauza lui Gheorghe Dinca, ci din cauza procurorilor DIICOT. Mama Luizei Melencu, tanara disparuta de jumatate de an si despre care se presupune ca ar fi fost ucisa de Dinca, a primit in cursul zilei de miercuri ordonanta prin care s-a dispus amendarea sa cu 5.000 de lei (click aici pentru a citi). A fost o noua lovitura cumplita primita de o femeie care de luni bune isi asteapta copilul si urmareste cum procurorii DIICOT isi dau dovada impotentei. “Uitati-va in ce hal am ajuns ca parte vatamata, sa luam tot noi 50 de milioane, si de 6 luni nu am primit un raspuns. O sa ma arunc in fata masinii. Imi vreau copilul!” si-a strigat durerea mama Luizei. (Click aici ca sa vedeti sfasietoarea stare in care a ajuns Monica Melencu.) Va dati seama in ce situatie ne aflam? In loc sa ofere raspunsurile cerute de victimele unei tragedii, procurorii DIICOT pot provoca ei insisi alta tragedie. Speram insa ca nu vom asista la asa ceva si ca familia Luizei va avea puterea sa reziste in continuare. Cat despre DIICOT, nu avem mari asteptari...

Amendă uriașă pentru familia disperată și umilită a Luizei Melencu

Publicată de Punctul culminant pe Miercuri, 2 octombrie 2019

 


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DOREL date 3 October 2019 07:14 +1

Evident ca a fost comanda politica o dovada e ca An a Birchal a trimis demisia la Cotroceni când trebuia sa o trimita la CSM. Evident ca a fost comanda politica, DIICOT a preluat metodele sinistre ale DNA. Evident t ca a fost comanda politica, la fel ca la Botos care a fost chemat din străinătate să-și dea demisia tot la Cotroceni ca sa lase locul liber pentru Codruța. Întrebarea e la cine e mereu comanda! Și b) : și pana când? Părerea mea

# şişu date 3 October 2019 09:59 0

Asa ii trebuie dacă nu își acceptă soarta și dacă vrea să mai trăiască în România!la fel cum în trecut Imperiul Otoman își incasa ca tribut o parte din copii noștri ca să -i transforme în ieniceri și cadâne ,tot asa Imperiul SUA își ia tribut anual din copii noștri(în special fete)!

# escu date 3 October 2019 10:22 +2

După intervenția lui Ciolanis nimeni nu a sărit în sus, să iasă în stradă și să strige „Jos labele de pe justiție”!. Vă dați seama ce ar fi fost ca Dăncilă sau altcineva din PSD să ceară demisii în justiție. Lua foc țara. Așa. Johannis a demonstrat încă odată, dacă mai era nevoie, că el se șterge undeva cu CONSTITUȚIA ROMÂNIEI și cu legile. Dacă acum, în prag de alegeri, mai face astfel de gesturi, închipuiți-vă ce va fi dacă va câștiga un nou mandat. Va declanșa jihadul!

# Dușcaș ioan date 3 October 2019 12:08 0

Criminali cu pretenții de oameni ai legii își bat joc de lege de oameni și de banul public

# biet roman saracu' date 6 October 2019 15:08 0

@ Dorel.La comanda sunt martienii reptileni.Si vor fi pana isi vor lua rusii coloniile inapoi.Si chinezii, revansa pt Razboaiele Opiului.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii