Vorbe de fumoar – 20.04.2021 – Ionut Matei se agita inainte de plecare. Danilet, cercetat disciplinar

Scris de: L.J.

20.04.2021 18:36
Vizualizari: 6613

 

* La prima vedere, afaceristii din HoReCa ar avea un motiv sa-l laude pe premierul Florin Citu, care a vorbit din nou despre redeschiderea restaurantelor. Totusi, exista un mar otravit in spusele prim-ministrului, asa ca bucuria antreprenorilor n-ar trebui sa fie una pripita. Dar mai multe detalii aflati dand click aici.


* In loc sa isi vada linistit de ultimele zile in magistratura, judecatorul Ionut Matei, “seful completului negru ICCJ”, da semne de agitatie in aceasta perioada. Dupa ce s-a victimizat la CSM cu tupeu, fiind deranjat de protestele avocatilor fata de scandaloasa decizie pe care a pronuntat-o in dosarul “Ferma Baneasa” (decizie pe care nu a motivat-o in termen legal, ci cu o intarziere de vreo patru luni), auzim ca Ionut Matei s-ar fi dus iar cu jalba in protap la CSM, unde a facut o noua cerere sau ceva de genul asta. Tot cu tupeu. Ce mai vrea de aceasta data nu stim, insa probabil Ionut Matei este suparat din cauza exploziei de fericire produse in randurile justitiabililor si avocatilor la auzul vestii ca “seful completului negru ICCJ” va trece in rezerva.

 

* Cica in dosarul disciplinar in care Inspectia Judiciara cere suspendarea din functie pana la finalizarea procedurii a sefului magistratilor activisti, judecatorul Dragos Calin de la Curtea de Apel Bucuresti, la pachet cu judecatorii Laurentiu Grecu si Alina Gioroceanu (click aici pentru a citi), ar mai fi cercetati disciplinar si alti judecatori. Printre ei, vestitul trubadur Cristi Vasilica Danilet, fost membru CSM, fost revocat din CSM, care in ultima perioada reuseste sa atraga atentia si sa iasa in evidenta doar prin clipurile pe care le posteaza pe TikTok. Desigur, Vasilica Danilet este cercetat disciplinar tot pentru discutiile pe care magistratii #rezist le-au avut pe Facebook, in care isi atacau diversi colegi, politicieni si ziaristi. Si iata cum Inspectia Judiciara ii ofera lui Vasilica sansa ca lumea sa vorbeasca iar despre el, altfel decat facand glume in legatura cu prestatiile de pe TikTok.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 20 April 2021 19:25 +21

Spre deosebire de muuulți dumnezei trubadurul a avut curajul asumării publice a unor poziții chiar critice. În schimb, alții, cei mai mulți s-au ascuns printre social media iar când au fost devoalați fie au mințit cu nerușinare ba că nu ar fi activitatea lor, ba că le-ar fi umblat extratereștrii la conturi etc fie pur și simplu nu le-a păsat, pe principiul că de noi nu se atinge nimeni. La un moment dat sistemul (ne)dreptății a avut posibilitatea să facă ordine dar a preferat ca de multe alte dăți să bage gunoiul sub preș ori chiar să promoveze la cotețul suprem unele specimene. Diferența este că atunci cei care luau plăcuțe suedeze erau politicieni, partide și jurnaliști iar azi plăcuțele le iau din gros chiar dumnezeii profesiei. Deh, așa se întâmplă când lucrezi cu jumătăți de măsură ...și de oameni.

# Marcel date 22 April 2021 06:31 +42

Toți cei menționați sunt o adunătură de "pafaristi", goi de competențe dar plini de interese, asemeni "iohaneptilor"!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii