Vorbe de fumoar – 20.06.2021 – Vasilica, Avocatul Poporului (Foto)

Scris de: L.J.

20.06.2021 18:54
Vizualizari: 6991

* Toti debitorii care se judeca acum cu bancile trebuie sa citeasca ceea ce urmeaza. Pentru ca Inalta Curte a pronuntat o decizie care s-ar putea sa le descreteasca fruntile. Click aici pentru detalii!


* In caz ca de mult nu v-ati mai facut cruce cu doua maini si n-ati mai exclamat: „Doamne, fereste!” (dar din rarunchi, nu doar de ochii lumii), va dam noi acum o ocazie. Ia priviti ce imagine circula pe grupurile de Facebook ale fanilor penelisto-pluseristi: cica poporul #rezistent il vrea ca Avocat al Poporului pe judecatorul Vasilica-Cristi Danilet de la Tribunalul Cluj, vedeta absoluta a hashtagimii din magistratura romana. Vedeti ce idei naste neuronul singuratic al cate unora?

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# VIKY date 20 June 2021 19:50 +87

Avocatul șobolanilor, nu a poporului.

# Gilu date 20 June 2021 20:38 +47

Suntem in plin Caragiale,cu numirea lui Vaselina in postul de avocat al poporului ! Costachel Gudurau,pentru care garanteaza onorabilul Cacatzu...Curat " Telegrame " !

# nae girimea date 21 June 2021 07:44 +5

De acord , onest , dar nu si idiot !

# Mihaela date 21 June 2021 07:46 +38

Dacă el va fii avocatul poporului atunci chiar am ajuns rău de tot ????????

# Goargăș date 21 June 2021 10:27 +54

,,Domnule, Dumnezeul nostru este poporul: box populi, box dei!" zice Rică Venturiano, acest Vasilică mai de demult, ,,studinte în drept și publicist" (între timp ,,a terminat" și facultatea). Personajul actual de râsu-plânsu ar fi bun de apărător al poporului: ,,Ori toți să muriți, ori toți să scăpăm!". Sunt fan Vasilică! Ca să fie tacâmul politic vomitiv complet!

# Neanae date 21 June 2021 10:45 +34

Suuuuper! Va cânta spre hilaritatea boborului și nu va mai avea timp sa … delibereze! Doar la closet. Da, SUSȚIN și io nu numai dl Badea, și câini și porci! Doamne, ce veselie dacă îi iese postul din bobi.

# VIKY date 21 June 2021 12:08 +36

@Mihaela...Stai linistita, tot asa cum s-au adunat gunoaiele in Sectorul unu, si vor fi pana la urma curatate, tot asa vor fi curatate gunoaiele umane care ocupa GuWernerul Meu, si toti acolitii lor, tradatori de tara si popor. Poza este un fake news, care il practica gunoaiele-naziste, testand reactia populatiei. Reactii pozitive pot avea cei spalati de tot pe creier, un om normal nu are cum sa o ia decat ca pe o gluma sinistra. Eu cred ca aceasta poza sugereaza faptul ca dupa acel cod penal va fi anchetat, judecat si incarcerat. Luju ar face bine sa nu mai promoveze asemenea nulitati.

# Vasilache date 21 June 2021 18:23 +2

La ce fata,caracter și comportament are,sigur va face cariera.

# Cetateanul date 21 June 2021 22:48 +4

Băi sigur sigur e avocat și nu procuror?

# VIKY date 22 June 2021 10:34 +55

TREZITI-VA, pentru numele lui D-zeu. Voi chiar va meritati soarta. Cum D-zeu sa nu fiti considerati o turma care este tinuta in frau si sacrificata dupa bunul plac al unor descreierati mintal si teleghidati din exterior. Chiar nu mai aveti nevoie de tara?. Chiar nu va pasa de viitorul copiilor si nepotilor vostrii?. Chiar nu va pasa de viata voastra?. Chiar nu sunteti constienti ca acesti calai plantati la guwernare au sarcina de a diminua populatia, de a distruge economia, de a vinde tot ce apartine tarii?. Chiar nu va pasa sa fiti vanduti ca sclavi strainilor, neavand loc de munca in tara voastra?. Chiar nu va pasa de nimic?. O populatie constienta de pericol reactioneaza, dar o turma ramane tacuta indiferent in ce directie este indreptata.

# zoom date 22 June 2021 11:09 +40

Continua experimentul de obedienta sociala. Romanii sunt cobaii perfecti.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii