Vorbe de fumoar – 20.07.2020 – Corina, fii pe faza!

Scris de: L.J.

20.07.2020 16:46
Vizualizari: 4865

 

* Sectia pentru procurori a CSM este asteptata sa ia o decizie fata de unul dintre procurorii care i-au facut dosar vestitului paraditor Mircea Negulescu. Un dosar de cercetare abuziva si influentarea declaratiilor. Puteti afla de aici despre cine este vorba.


* Premierul Ludovic Orban si Guvernul sau nu doar ca nu au de gand sa dubleze alocatiile copiilor, in pofida deciziei CCR, dar se pregatesc sa dea o noua teapa romanilor. Una facuta tot cu sfidarea legii. Mai multe detalii cititi insa aici.


* Nu a trecut nici macar un an de cand judecatoarea Corina Corbu a fost aleasa in functia de presedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ca deja se fac planuri pentru scaunul ei. Prin oras vorbeste lumea ca functia de presedinte ICCJ este ravnita chiar din interiorul CSM. Cica in Consiliu exista o doamna care ar avea ca obiectiv pentru 2022 (an in care Corina Corbu isi incheie mandatul) conducerea instantei supreme. Singura problema este ca pentru a face acest pas respectiva judecatoare ar trebui sa isi dea demisia din CSM cu cateva luni inainte sa isi incheie mandatul din Consiliu. De aici dilema: caci daca isi va da demisia din CSM si nu va fi numita la sefia ICCJ va pierde cateva luni de Consiliu, implicit niste banuti frumosi. Cine o fi insa judecatoarea? Sunt doua variante: Mariana Ghena si Simona Marcu. Ele sunt singurii membri alesi in CSM din partea Inaltei Curti. Noi tindem sa credem ca este vorba despre Simona Marcu. Dumneavoastra pe cine mizati?


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii