Vorbe de fumoar – 20.09.2020 – Balanel ii ia fata lui Bobita

Scris de: L.J.

20.09.2020 14:10
Vizualizari: 3638

* Vai, dar ce avem noi aici? Un procuror militar a turnat la Securitate, semnand o nota informativa (singura gasita de catre CNSAS) chiar pe 23 august 1989, de ziua nationala a Romaniei comuniste, si la 10 zile dupa ce omul implinise 22 de ani. Ar fi fost delicios ca alta nota sa fi aparut in 30 decembrie, de ziua republicii, spre a fi fost complet tacamul patriotismului. Totusi, n-a mai fost sa fie, fiindca intre timp a venit Revolutia. In fine: dati un click aici ca sa aflati de ce a intrat procurorul in atentia CSM.

 

* Exista anumiti candidati care, dupa ce au avut rezultate in mandatele lor de primari sau sefi de consilii judetene, au impresionat si in campania electorala. Asa stau lucrurile, spre exemplu, in cazul a doi candidati, unul de la PSD, celalalt de la PNL. Dat mai multe puteti citi aici.

 

* Remarcam o placuta surpriza din Consiliul Superior al Magistraturii: judecatorul Mihai Balan, zis "Balanel", a facut progrese nebanuite in ultimul an, lepadand timiditatea care pana nu demult i-a adus porecla „Mutulica”. (Da, stim: lumea e cainoasa.) Nu tinem minte ca in 2020 sa fi avut loc vreo sedinta a Plenului CSM sau a Sectiei pentru judecatori in care Balan sa nu ia cuvantul. Bravo lui! Dar inca mai mult l-am felicita daca – vorba celor din „Razboiul Stelelor” – ar veni de partea luminata a Fortei si ar vota in favoarea unor reforme reale in magistratura romana. In sens contrar fata de Balan, observam ca alt CSM-ist, judecatorul Bogdan Mateescu, devine din ce in ce mai tacut. Mno... Nu vrem sa bagam batul prin gard, asa ca va intrebam pe dumneavoastra ce parere aveti: oare ce-l macina pe „Bobita Matilet”?


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 20 September 2020 21:17 +9

Terminati bai cu slte mutulica zis si pu*tza mica, cum i se zicea prin 6 martie. Gasiti si ceva capabili? Sau doare taraie brau ce se bucurau la un 6 la examene? Si va va mai intrebati de ce a ajuns tara asta asa de rahat! Din cauza unor marinari de uscat, a unor ratati profesorasi de provincie, a unor esuati juristi de nota 6, a unor licentiati la 40 ani etc etc.PS Doamne fereste sa judece ori apere penibilii astia!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii