Vorbe de fumoar – 20.10.2020 – Manciu s-a infectat cu coronamucles. Arafat sa-l faca fericit si pe Iohannis (Video)

Scris de: L.J.

20.10.2020 19:52
Vizualizari: 3672

* Inspectia Judiciara solicita sanctionarea disciplinara unui angajat al DIICOT pentru un controversat comunicat al parchetului, emis asta-vara. Totusi, nu este vorba despre sanctiunile pe care le poate pronunta vreuna dintre sectiile CSM. Dar mai multe detalii aflati cu un click aici.


* Daca mai intalniti pesimisti care se dau de ceasul mortii ca romanii nu sunt in stare de lucruri marete, dati-le sa citeasca articolul de mai jos, unde pot vedea o impozanta lucrare care va fi data in folosinta in viitorul foarte apropiat! Dand click aici, veti gasi o impresionanta galerie foto-video a lucrarii despre care vorbim.


* Ridicati-va, incheiati-va la camasa si umpleti-va de solemnitate, caci in scena intra nimeni altul decat Andi Manciu, talibanul-sef al Grupului de Manipulare Strategica! In seara zilei de luni, 19 octombrie 2020, Manciu nu mai stia cum sa taca mai asurzitor cand presa ii cerea lamuriri despre haosul administrativ si comunicational al Guwernerului si mai ales despre prezenta lui la Prefectura Bucurestilor, chiar cand aparuse deja in mass media informatia ca regimul Iohannis-Orban urma sa-l inlocuiasca in postul de prefect pe Gheorghe Cojan cu fostul comisar de politie Traian Berbeceanu. Da, ne referim la acelasi Berbeceanu care este inculpat pentru luare de mita, sprijinire grup infractional organizat, spalare de bani, fals in declaratii, fals sub semnatura privata si complicitate la delapidare. In fine: daca vreti sa va rusinati de rusinea lui Manciu, priviti filmuletul de mai jos!

 * Daca locuiti in Bucuresti, mai mult ca sigur v-au fost bombardate marti telefoanele printr-un mesaj trimis de catre Departamentul pentru Situatii de Urgenta prin sistemul RO-ALERT, care va atentiona sa purtati masca in spatii deschise (vezi facsimil). Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, DSU – condus de catre „Ayatollahul Romaniei” Raed Arafat – a trimis mesajul si in limba engleza, zgariindu-ne si mai mult urechile cu sunetul caracteristic al alertei. Mare pacat totusi ca talibanii lui Arafat n-au trimis mesajul si in limba germana, ca sa-i faca o placere si presedintelui Klaus Iohannis. Chiar: cum credeti c-ar fi reactionat Werner? L-ar fi sunat pe Raed, ca sa-i behaie ceva de dulce despre „Deee-Seee-Uuuu”, pe modelul scrasnelilor legate de „Peee-Seee-Deee”?

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# VIKY date 21 October 2020 10:48 +4

Isteria mondiala, falsa pandemie cu teste PSR. https://www.youtube.com/watch?v=D1ML7CNVYkw&t=106s

# escu date 21 October 2020 16:31 0

Magnifică construcția stadionului. Dovedește capacitatea românilor de a contribui la refacerea infrastructurilor de orice fel. Amintiți-vă și de șoseaua București, Urziceni, Suceava realizată de o altă firmă românească care este, după atâția ani, încă în stare bună, față de construcțiile făcute cu firme străine, construcții care au durat mult și cu costuri enorme. Dar, din păcate, constructorul a fost terfelit în justiție. Sperăm că de astă dată constructorul stadionului nu va avea aceeași soartă și să n se demonstreze că DNA lucrează împotriva României și a firmelor românești.

# Augias date 21 October 2020 20:29 +1

Asta e manciu de care vorbiti? https://actadiurna2016.wordpress.com/2020/10/18/iata-cum-arata-d-l-transgender-eduard-andi-manciu-consilierul-lui-orban-seful-grupului-de-comunicare-strategica-eroul-in-lupta-anti-covid-transgenderul-acesta-ne-invata-zilnic-cit-si-cum-tre/

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii