Vorbe de fumoar – 21.05.2020 – Omul lui Sica ameninta: “Daca mai marai la luna te bag si-n ma-ta”

Scris de: L.J.

21.05.2020 17:30
Vizualizari: 5723

* Anunt important pentru avocatii din Baroul Prahova. Exista cateva reguli pe care avocatii trebuie sa le respecte, ca urmare a instituirii starii de alerta. Le aflati dand click aici.* Sunt tot mai dese accesele si actiunile dictatoriale ale regimului Iohannis. Dupa ce au eliminat articolele de presa care nu le conveneau si chiar au inchis site-uri, oamenii Guvernului Orban trec mai nou la amenintari. Creatoarea de moda Dana Budeanu, incomoda pentru comentariile si criticile la adresa clasei politice si autoritatilor, a facut public un mesaj primit de la unul dintre colaboratorii premierului Ludovic Orban, zis Sica. Este vorba despre Stefan Jicol, consilier la Guvernul Romaniei, care i-a transmis ca deocamdata o iarta, dar ca ”daca mai marai la luna te bag si-n ma-ta”. Liberal adevarat. Suntem curiosi daca premierul Orban va avea vreo reactie. Daca il va mai tine pe functie pe acest personaj.


Iata dezvaluirea Danei Budeanu si mesajul de amenintare primit de la omul lui Sica:

 

 


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cristian date 21 May 2020 18:10 +21

Poate vi se pare cunoscut. "Ciocu mic, la ei nu la noi, ca suntem la putere acum". https://youtu.be/d3vWHqagemI Mai aveati vre-o indoiala ca lepadaturile PDL sunt inca la putere? Halal

# Incredibil date 21 May 2020 19:15 +1

In seara asta Jicol ar trebui sa-si prezinte sau sa i se prezinte demisia.....o rusine teribila, cum adica Jicol Stefan zis SGG? Adica si-a luat institutia pe persoana fizica si i se cuvine, asa e cunoscut in sistem? :-x

# un mizantrop date 21 May 2020 19:26 +8

Cata ue mai trebuie sa vi se repartizeze pana sa intelegeti ca insailatii astia de-au uzurpat locul dreptei pe esichierul politic romanesc sunt cea mai jegoasa scursura sociala, astia sunt adevarata pegra, vopsiti in functie de trendul politic mondial, fara educatie, fara bun simt, fara carte...doar niste indivizi care, apropriindu-si averi nejustificabile si diplome de orice, numai sa-si impestriteze CV-ul (care le inlocuieste "originea sanatoasa" de tarani puturosi si saraci, ori de ilegalisti, ori de lichele de partid) si sa revendice orice, in cel mai clar stil nazisto-stalinist?! niste incompetenti si impotenti, complexati si scaldati in ura, singurele "calitati" pe care le vor transmite, genetic, odraslelor pentru care, deja, au amanetat viitorul Romaniei...uitati-va la "modelele" lor, Oha, Orban, Prisca, Traila, Gura, Turcan si toti latraii lor, pe care dintre ei l-ati invita la o onomastica, pe care l-ati lasa cu copilul, ori l-ati plati sa vi-l mediteze?

# Cetateanul date 21 May 2020 19:26 +5

La jurnalista amenințată de directorul de la academia de miliție s-a pus repede în mișcare statul paralel, ba chiar s-a lăsat cu control judiciar. Aici se pare că hăitașii lucovidului fac asta în aplauzele leprei galbene. Bravos națiune!

# DODI date 21 May 2020 20:29 +11

Un limbaj demn de un liberal. De ar vedea Brătianu ce gunoaie umane i-au invadat partidul (începând cu ciolaniSS, continuând cu sică mandolină, câțu, mâțu, pâțu și alte asemenea onomatopee siamndicoase) s-ar răsuci în mormânt. Asta ca să nu amintim de invazia dictată de SRI prin care PNL a fost în fapt preluat de partidul securist PDL, care și-a menținut atât sediul, imnul de partid cât și apucăturile dictatoriale, lipsa oricăror scurpule, imposibilitatea purtării unui dialog civilizat și ura viscaerală față de vulg și adversari politici. La acest infect melanj se reduce această adunătură de cleptomani și care au dat jargonului statul de vorbe de duh. Curat GHIUNION pentru politica românească și o stavilă împotriva intelectualilor care, dorind să ducă România pe drumul cel bun, au crezut că o pot face din interiorul acestui partid.

# HOREA date 22 May 2020 14:56 +1

O,CE "FRUMUSETE "TUCIURIE ,CU LIMBAJ " ELEVAT", DE TUCIURIU PNL-IST ARE SLUTUL ASTA CU STIINTE POLITICE LA BAZA!VAI DE TARA CARE ARE ASTFEL DE SLUJBASI IN SERVICIUL GUVERNULUI !DAR CINE SE ASEAMANA SE ADUNA,NU?.NEICA NIMENI ASTA,MAHALAGIU SADEA NU-I AJUNGE NICI LA VIRFUL INCALTAMINTEI DOAMNEI DANA BUDEANU-O FEMEIE FRUMOASA CARE SPUNE NISTE ADEVARURI DUREROASE LA ADRESA POLITICII DIMBOVITENE SI A CLASEI ASA- ZIS POLITICE ROMANESTI-NISTE PARVENITI GEN DINU PATURICA, PRECUM SI SGG-UL.

# HOREA date 22 May 2020 15:05 0

Ce mirlan slut pnl-ist, un tuciuriu cu limbaj de mahala-tocmai la guvernul Romaniei!?CINE SE ASEAMANA SE ADUNA!

# Onomatopeu latratoru date 22 May 2020 20:27 0

PNL Jicol sunteti ca un cerb noaptea cu faza lunga in ochi,speriat si confuz.Dana Budeanu cunoaste ce material de fuste largi foloseau stramoasele matale,lasati falosenia cui ii prieste genetic.Sa o parafrazez pe Dana Budeanu:MARS!

# Agricultorul fericit date 24 May 2020 17:48 +1

Stefan Jicol, consilier. Daca Shica Mandolina defileaza cu asta, are lumea sansa sa il confunde cu personaje mult mai celebre, ca de exemplu Fratii Camataru. Lasand gluma, personajul nu inspira nici un fel de credibilitate, ajunge sa-l vezi.In cazul lui Lombroso are dreptate 100%. Asa ca nu ma mira ce a facut. NB. Nu sunt un admirator fara rezerve la Dnei. Budeanu. Anumite episoade imi plac, altele, nu. Dar apreciez spiritul civic, cam rar la oamenii prosperi.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii